Dansk produceret

Stor visuel fokusering, med respekt for de håndværksmæssige traditioner. NG Zinks byggeløsninger er dansk produceret af det dygtigste faguddannede personale, efter de mere end 100 år gamle blikkenslager traditioner.

Det sikrer et resultat af allerhøjeste kvalitet, såvel som et eksklusivt udseende.

NG PRO - kvalitet og fremstilling

NG PRO TAGRENDER

PRO-tagrender er karakteriseret ved deres flotte håndloddede dele og skarpe form, som følger husets linjer – i modsætning til maskinfremstillede regnafvandingssystemer med bøjninger. NG Pro Rain konceptet produceres dog i noget mere moderne fremstillingsprocesser, hvorfor priserne ikke er væsentlig højere end andre løsninger. Vores dygtige håndværkere fremstiller tagrendeløsninger på vores værksted, hvilket sikrer det bedst mulige udseende, da håndværkere på byggepladsen ikke skal nøjes med tilpasninger. De flotte håndloddede dele og skarpe former er tilpasset de æstetisk krav til moderne boliger og gør NG PRO-tagrender til de mest eksklusive tagrendeløsninger på det danske marked. Vores fremstillingsprocesser sikrer også en tæt og holdbar løsning, der forbliver velfungerende og flot i flere generationer. NG PRO Rain er med sikkerhed det bedste valg for husejere, der ønsker at tilføje flotte detaljer til deres bolig og få monteret en løsning, der er fuldstændig vedligeholdelsesfri.

NG PRO FACADE-, KVIST- og TAGLØSNINGER

Vi bruger den mest avancerede teknologi for at fremstille skræddersyede facade-, kvist-, og tagløsninger. Høj præcision, avanceret teknologi, opmåling og projektering af landets største team af fageksperter er med til at sikre både arkitektonisk flotte løsninger og holdbare resultater. NG ZINK A/S tilbyder en bred vifte af facadesystemer i mange forskellige nuancer - herunder blindfals, stikfals, stående fals, klink og sternbeklædning. Kvistbeklædningerne leveres som både halv fabrikation (hvor vores kunder leverer kvisten hos os, og vi monterer beklædningen) såvel som del fabrikation (hvor vi kun producerer selve kvistbeklædningen efter tegning og mål, og virksomheden selv laver kvisten og monterer de færdig producerede beklædningsdele). NG PRO Roof er et professionelt tagsystem med stående false. Tagbannerne leveres i standard ”dækbredde” på 400, 500 eller 600 mm. og i længder op til 16 m. Disse kan dog også leveres på individuelle ”dækbredde” mål.