Derfor spørger flere og flere boligejere efter NG Zinks byggeløsninger

At opbygge positive relationer med dine kunder kræver, at du har en god forståelse for deres behov og ønsker. Hvad er deres ønsker i forhold til byggematerialer? Hvad prioriterer de højest? Er prisen den vigtigste faktor i deres beslutning? Eller er det udseende og kvalitet? Sandsynligvis er det en kombination af mange faktorer.

I de sidste par år har vi undersøgt, hvad de vigtigste faktorer er for private husejere, og hvorfor de har valgt at montere NG PRO byggeløsninger på deres hus. Hvad er de vigtigste faktorer for dine kunder, når de vælger byggematerialer? Her er vores resultater:

Holdbarhed

Hvor mange år byggeløsninger typisk holder, er et spørgsmål, som interesserede kunder ofte stiller deres byggerådgiver, og vigtigheden af denne faktor er også tydelig i vores undersøgelse. Kunder vil gerne vide, hvad de får for deres penge, og hvornår de kan forvente at skulle investere i udskiftning igen. Det har nemlig en stor økonomisk betydning, om tagrender holder 15 år eller 70, eller om facaden og taget af huset forbliver æstetisk i 20 eller 80 år.
NG Zinks byggeløsninger, monteret af professionelle håndværkere, holder typisk op til 70-100 år og forbliver funktionelle og æstetiske igennem generationer. Så boligejere kan glemme alt om omkostninger til nye tagrender, tag og facade, efter at de har fået monteret NG PRO byggeløsninger på deres hus.

Vedligeholdelsesfri

Om produktet er vedligeholdelsesfrit, betyder rigtig meget for de fleste boligejere. Byggeprojekter er typisk kostbare projekter – både materialet og montagen er store investeringer for familien, og derfor forventer man, at produktet forbliver funktionelt og æstetisk i flere årtier, uden at man skal investere tid og penge i renovation og reparationer.
Mens de fleste dele af huset kræver en bestemt grad af vedligeholdelse, er NG PRO byggeløsninger i zink og kobber 100% vedligeholdelsesfrie og sikrer, at man aldrig skal bruge penge og tid på reparation. Slutbrugeren af NG PRO byggeløsninger slipper derfor for ekstra omkostninger i fremtiden.

 

 

Garanti

Sikkerhed er en af de vigtigste faktorer for boligejere. En garanti er typisk folks sikkerhed for, at man kan få skiftet det produkt, som man har købt, hvis det ikke holder indtil datoen specificeret i garantien.

Mange boligejere køber byggeløsninger fra NG Zink, da firmaet tilbyder markedets bedste garanti på tagrende-, facade-, kvist- og tagløsninger lavet af zink. Livstidsgarantien på vores NG PRO byggeløsninger sikrer nemlig, at man aldrig skal skifte sine tagrender, facade-, kvist- og tagbeklædning, mens man bor i huset.

Udseende

Hvordan produktet ser ud, og hvordan det matcher husets stil, er også en meget vigtig faktor for boligejere. Mange boligejere vil gerne sætte et unikt præg på deres bolig, dvs. at de ofte ønsker selv at vælge materialer og farver, der matcher deres smag og ønsker. Det er trods alt en stor investering at bygge eller renovere, og det er ofte en beslutning, der holder hele boligens liv.

Boligejere, der ønsker et eksklusivt look, vælger NG PRO byggeløsninger, der giver deres bolig et stilrent design i de farver og materialer, der bedst matcher deres drømmebolig.

Professionel montage

Det er vigtigt for kunderne, at montagen er udført på den rigtige måde, så det holder længst muligt og derudover ser pænt ud. Det er ikke nok at købe byggematerialer af allerhøjeste kvalitet, hvis montagen ikke er udført korrekt.

Derfor monteres og sælges NG PRO byggeløsninger kun af professionelle håndværkere, der har færdigheder til at montere vores løsninger. NG Zinks Support Team står altid til rådighed mht. at hjælpe private boligejere med at finde de rigtige håndværkere til de givne byggeprojekter.

Pris

Pris spiller selvfølgeligt en betydelig rolle for beslutningen. Det er vigtigt at huske, at byggeløsninger, der holder i lang tid, er de billigste i længden: så slipper man for omkostninger til nye materialer og montageomkostninger i fremtiden. Der er alligevel ikke en stor prisforskel mellem NG PRO byggeløsninger og andre sammenlignelige løsninger. Så hvorfor ikke vælge den bedste løsning på markedet?

Set i forhold til holdbarhed og brugstid er NG PRO den billigste tag- og facadeløsning på markedet i Danmark.