NG PRO byggeløsninger: Det sikre valg

NG PRO-byggeløsninger i zink giver maksimal sikkerhed på mange parametre for både byggefirmaer, håndværkere og boligejere.

Byggefirmaer og håndværkere

 

1. Omfattende support fra begyndelsen til slutningen af zinkprojektet

For mange byggefirmaer betyder zinkprojekter en stor udfordring: mangel på faglærte blikkenslagere, koordinering med eksterne firmaer, ventetid, jagt på underleverandører, der kan montere zinkprodukter, er kun nogle af de udfordringer, der gør arbejdet på byggepladsen besværligt og langsommeligt.

Vi er en leverandør, der giver maksimal hjælp i hele byggeprocessen. Vores koncept gør det muligt for ikke-faglærte håndværkere at påtage sig zinkarbejdet og levere et 100% professionelt og sikkert resultat.

NG PRO er et sikkert valg, fordi vores kunder får masser af support og sikkerhed i form af:

• projektering, opmåling, bestilling
• teknisk support og vejledninger
• kvalitets- og leveringssikkerhed

2. Omkostningerne er kendt på forhånd

Ved en standardløsning kan det være svært at estimere omkostningerne af zinkprojektet: tilpasninger, fejl under projektering, indkøb eller montage kan øge omkostningerne markant, og underentreprenørens arbejdstid og timeløn kan også variere i høj grad.

Med en præfabrikeret, monteringsklar løsning er situationen anderledes. Man kender alle omkostningerne: Vores tilbud indeholder alle dele, skræddersyet efter projektets behov, og vores tjenester, der følger dine ordrer (såsom projektering, bestilling, opmåling og support) sikrer levering af højeste kvalitet. Vores kunder skal ikke bruge tid og penge på koordinering med underentreprenører, da byggefirmaernes egne håndværkere nemt kan montere byggeløsningen. Det giver en høj sikkerhed ift. omkostningerne.

Boligejere

For boligejere er NG PRO-byggeløsninger også det sikreste valg på mange parametre.

Ved køb af NG PRO-byggeløsninger får dine kunder:

• Markedets bedste garanti
• Langtidsholdbare byggeløsninger med dokumenteret kvalitet
• Professionel montage 
• Æstetik: traditionelt, eksklusivt design med håndloddede elementer. Desuden sikrer materialets naturlig patinering, at byggeløsningen kun bliver skønnere med alderen.