Dine gamle zinktagrender har en overraskende høj værdi

Hvis du er boligejer og i gang med et renoveringsprojekt, anbefaler vi, at du undersøger, om det er muligt at videresælge de brugte byggematerialer. Har du zinktagrender, der skal udskiftes, så vær opmærksom på, at de har en høj videresalgsværdi. Det skyldes materialets høje værdi og fremragende genanvendelsesmuligheder. Vores zinktagrender har en renhedsgrad på 99,995% zink, hvilket gør dem ideelle til genanvendelse, og der er et marked for disse genbrugsmaterialer.

Lang levetid og høj nypris som indikatorer for videresalgsværdi

Byggematerialer med ekstrem levetid og høj nypris er typisk de materialer, der også har en rigtig høj videresalgsværdi. Jo højere nyprisen er, desto højere er chancen for, at der er et brugtmarked for produktet.

En ny zinktagrende koster mere end en plast- eller ståltagrende, men til gengæld holder den også meget længere. Mens plast- og ståltagrender skal udskiftes ca. hvert 25.-30. år, holder zinktagrender i over 50 år. Det betyder også, at zinktagrender sagtens kan holde til flere ejere. Står man over for en stor husrenovering, kan brugte zinktagrender, der ikke fejler noget, videresælges til andre boligejere for en god pris. Da nye zinktagrender kan være dyre, er der et marked og stor interesse for brugte zinktagrender. Kigger man fx på annoncer på DBA, kan man finde over 40 annoncer, der matcher søgningen ”zink tagrender”. 

Zinktagrender, der har endt deres levetid og ikke længere er funktionelle, kan også sælges til genbrugsmarkedet til høje priser, da materialet har en høj værdi selv efter endt serviceliv. Genanvendelsesprisen er typisk betydeligt højere end for de fleste andre metaller.

NG PRO-byggeløsninger i zink matcher fremtidens behov, muligheder og udfordringer i bæredygtigt byggeri

Det er kun for nylig, at byggematerialers belastning af miljøet er blevet et stort fokusområde i bæredygtigt byggeri. NG ZINK A/S har – i samarbejde med NedZink – udarbejdet livscyklusanalyser for alle tre zinkprodukter, der sælges i virksomheden. Det giver vores kunder dybtgående viden om materialets miljøbelastning og kan nemt sammenlignes med lignende produkter lavet af andre materialer.
Vores byggeløsninger i zink matcher fremtidens behov for et byggemateriale, der er ekstremt slidstærkt og holdbart, og som nemt kan genanvendes et utal af gange. For at effektivisere udførelsen og mindske spild under montagefasen udvikler vi monteringsklare løsninger, der er skræddersyet efter mål og individuelle byggeprojekter. Udover at øge bæredygtigheden af byggeprojektet afhjælper NG PRO-byggeløsninger også manglen på arbejdskraft i byggeindustrien. Produkterne monteres nemmere og hurtigere, uden specialuddannet personale og værktøj.