Facadebeklædning i zink på ældre og nye huse

Facadebeklædning, lavet af gode materialer, holder længe, men i nogle tilfælde bliver de uæstetiske på grund af tidens tand. Træbeklædning giver et charmende look til huset, men den kræver konstant vedligeholdelse og udskiftning. På den anden side holder mursten længere, men hvis man ønsker en variation i husets overflade eller bare gerne vil sætte sit unikke præg på sin bolig, kan facadebeklædning i zink være en god idé.

Facadebeklædning i zink har mange fordele:

• Ekstrem vejrbestandighed og holdbarhed

• Smukt udseende i op til 70-80 år

• Giver moderne og stilrent udtryk til ethvert hjem

• Vedligeholdelsesfri

• Beklædningen kan monteres på mange forskellige overflader så som træ eller mursten.

• Stort valg af materialer, overflader og nuancer

Livstidsgaranti

Som de eneste på markedet yder vi livstidsgaranti på vores PRO-facadeløsninger, monteret af professionelle håndværkere.

Lær mere om vores livstidsgaranti

 

 

Gavlbeklædning i zink

I Danmark er der stadig mange ældre huse med trægavle fra '70erne og '80erne, som nu står til udskiftning. Er man ikke en stor fan af den gamle charme ved disse boliger, kan det være en god idé at montere zinkbeklædning på gavlen for længere holdbarhed, bedre isolering og moderne udseende. Zinkgavle, monteret på mursten, giver også en arkitektonisk fremtoning til facaden. Billedet viser for eksempel blank zink med blindfals i kombination med rødlige mursten.

Sternbeklædning i zink 

Sternbeklædning dækker en relativt lille overflade på husets facade. Imidlertid kan den have stor indflydelse på både udseende og vedligeholdelse af huset. Vælger man sternbeklædning i zink, kan man ændre det ydre udseende af huset samt opnå en vedligeholdelsesfri løsning. 

Facadebeklædning i zink fra bunden til toppen


Nogle husejere vælger at få monteret zinkbeklædning i hele husets længde. På billedet kan du for eksempel se, hvor smukt sort zink kombineres med lyse mursten.

Tilbygning beklædt i zink


På billedet kan du se, hvordan tilbygningen i zink ændrer det overordnede udseende af huset.

Området omkring vinduer/døre er beklædt med zink

Små detaljer har også stor virkning. Zinkbeklædning omkring vinduer og døre tilføjer en elegant fremtoning til murfacaden.

Zinkbeklædning af facaden, der fortsætter som tag

Det er nemmere at udføre disse løsninger på nybyggeri. På billedet kan du se facadebeklædning i sort zink med stående fals.