Fem aspekter, der gør NG PRO anderledes end andre løsninger

Zinkløsninger! Nu tænker du sikkert: Alle zinkprodukter ser ens ud og har den samme kvalitet og egenskaber.

Zink er trods alt et 100% naturligt materiale. Men der er faktisk flere forskelle, end man bemærker ved første øjekast. Som ekspert i byggebranchen er det ofte din opgave at vejlede dine kunder om forskellige muligheder og detaljer. Læs artiklen og bliv klogere på NG PRO-byggeløsninger i zink!

Produktion

Vores firma producerer zink- og kobberløsninger efter gammeldags traditioner i blikarbejdet. Mens vores PRO-tagrender er monteringsklare, hvilket sikrer hurtig og nem montage, er de ikke maskinfremstillet som mange andre sammenlignelige løsninger.

Selvom vores PRO-løsninger er håndlavede, giver vores præfabrikation optimale vilkår for den mest økonomiske fremstilling, hvilket gør disse løsninger tilgængelige for alle. Vores løsninger er produceret af Danmarks dygtigste blikkenslagere, hvilket sikrer lang holdbarhed og perfekt udseende.

Udseende

PRO-regnafvandingssystemer er karakteriseret ved deres flotte håndloddede dele og firkantede former, der følger husets linjer – i modsætning til maskinfremstillede regnafvandingssystemer med bøjninger.

Vores PRO facade-, tag- og kvistløsninger er også fremstillet på vores værksted af det dygtigste faguddannede personale. NG Zinks facade-, kvist- og tagløsninger giver huset et eksklusivt og charmerende ansigt, der formidler stilfuld smag, høj værdi og kvalitet, der holder gennem mange generationer.
Vores præfabrikation og høje visuelle prioritering lever op til de højeste æstetiske krav, og da der næsten ikke er behov for tilpasninger på byggepladsen, sikrer de også et bedre udseende.
Ingen maskinfremstillet løsning kan leve op til de håndloddede, flotte, firkantede linjer af NG PRO-tagrender, og ingen facade-, kvist- og tagbeklædning i zink og kobber kan konkurrere med de præcise, skræddersyede plader til facade-, kvist- og tagbeklædning, der matcher køberens behov perfekt.

Montage

NG PRO-byggeløsninger – sammenlignet med lignende løsninger – kan monteres meget nemmere og hurtigere. Det skyldes, at vores håndværkere projekterer og producerer alle dele og leverer løsningerne monteringsklar på byggepladsen.

Det betyder, at der næsten ingen tilpasninger er på byggepladsen: Håndværkerne skal ikke bruge så meget tid på montagen, som de skal med en traditionel løsning i zink eller kobber. Der er også betydeligt mindre risiko for problemer, der kan opstå i montageprocessen.

Zinkmateriale

Zink er et 100% naturligt materiale. Imidlertid fremstilles det i forskellige legeringer, hvilket betyder, at der kan være små forskelle mellem zinkmaterialer, afhængigt af legeringen, som producenten fremstiller.

Holdbarheden af vores produkter har været dokumenteret i over 100 år. Der findes mange bygninger over hele Vesteuropa, der har anvendt vores leverandørs zinkmaterialer som tagbeklædning, og som er forblevet smukke og funktionelle i ca. 100 år.

Garanti

NG PRO-byggeløsninger er de eneste på markedet med livstidsgaranti. Det giver den største sikkerhed for boligejeren. Hvem vil ikke have vedligeholdelsesfri materialer monteret på huset, hvor producenten sikrer, at de ikke skal skiftes igen, mens man bor i huset?

Arbejder du med NG PRO-byggeløsninger, giver du dine kunder maksimal sikkerhed samt en eksklusiv og tilgængelig løsning.