Hvilke udfordringer kan NG PRO Rain løse i zinkbranchen?

Hvis man arbejder i byggebranchen, ved man godt, hvor mange udfordringer der kan opstå, og hvor meget faglighed og hårdt arbejde det tager at udføre et perfekt resultat. Zinkbranchen står også over for mange udfordringer, og med det voksende antal projekter, der anvender zink, er der et klart behov for forbedringer og effektivisering. Her kan du læse mere om nogle af de mest typiske udfordringer, byggefirmaer står overfor, og hvilke løsninger vi har udviklet til at hjælpe byggefirmaer med at overkomme disse udfordringer.

Fejl i projektering og indkøb

Der er mange forskellige hustyper og dimensioner, så standardtagrender passer ikke altid. Det kan forårsage udfordringer med projektering og indkøb, og det sker tit, at man først bemærker, at der er fejl i mængder eller dimensioner, når man allerede er i gang med montagen. Projektering er en del af vores service, der følger din ordre, og det sikrer, at der ikke sker fejl ved projektering og indkøb. Det sikrer også, at der ikke er materialespild eller manglende og forkerte dele.

Besværlige tilpasninger

Da standardløsninger ofte ikke passer til projektet, er man typisk nødt til at lave mange tilpasninger på byggepladsen. Det kan dog være både tidskrævende og besværligt, og det kan resultere i materialespild eller et uskønt resultat. Vores monteringsklare tagrender, fremstillet på vores værksted af nogle af landets dygtigste fageksperter, er produceret efter kundens mål og ønsker. Det sikrer, at der er minimale (eller næsten ingen) tilpasninger, der skal laves under montagen. Et flot, håndloddet resultat og hurtig færdiggørelse er garanteret.

Problemer på byggepladsen

Nogle gange opstår der problemer og tvivlsspørgsmål under montagen. Vi tager ansvar for vores kunder og sidder klar til at give gode råd, tips, tricks og vejledninger under montagen. Der er også mulighed for videoopkald, så vores eksperter bedre kan se problemerne og give håndværkerne de bedste råd under montagen. Hvis der er større problemer, rykker vi selvfølgelig ud til byggepladsen for at løse problemet.

Mangel på arbejdskraft

At finde kvalificerede medarbejdere er en af de største udfordringer for mange byggefirmaer. Den alvorlige mangel på håndværkere stiger hele tiden, og blikkenslagerfaget er en af de brancher, der er hårdest ramt af den kritiske situation på arbejdsmarkedet. Vores fokus er effektivisering af processer i blikkenslagerbranchen, så mangel på arbejdskraft ikke begrænser byggefirmaernes muligheder for at levere skønne topkvalitetsløsninger i zink, kobber og aluminium. Vores PRO-byggeløsninger er meget nemmere at montere end andre sammenlignelige løsninger, og vi stræber hele tiden efter at udvikle nye koncepter og forbedre vores produkter og ydelser for at hjælpe byggefirmaer med at levere zinkløsninger nemmere, hurtigere og bedre, selv hvis de mangler en del faglærte medarbejdere.

Alt for megen koordinering og lang ventetid

Mange byggefirmaer er afhængige af eksterne blikkenslagerfirmaer, der leverer zinkløsninger i underentreprise. Samarbejdet med blikkenslagerfirmaer giver en sikkerhed, men samtidig involverer det masser af koordinering og ventetid. Arbejdet på byggepladsen er ofte afbrudt af lange ventetider, og det kan være tidskrævende at få fat i blikkenslagerfirmaer lige præcis, når man har brug for dem. Vores koncept, der involverer masser af topkvalitetstjenester, gør det muligt for tømrer- og andre håndværksfirmaer at levere højkvalitetstagrender uden specialuddannet personale og værktøj. I stedet for at bruge underleverandører står vores store hold af eksperter til rådighed til at projektere og fremstille skræddersyede løsninger, der kan monteres nemt og sikkert. Vi sidder klar til at give øjeblikkelig hjælp, og leverer opsætningsklare, skræddersyede tagrendeløsninger inden for 48 timer fra bestilling. Med minimal koordinering og ingen ventetid er arbejdet ikke afbrudt, og projektet færdiggøres hurtigt med 100 % sikkerhed.

Udseende og holdbarhed

Udseende og holdbarhed er to af de faktorer, der betyder mest for slutbrugeren. Forkert montage kan resultere i et uskønt udseende: Skæve nedløb og tagrender ødelægger det overordnede udseende af selv den flotteste bolig, og mange tilpasninger under montagen giver også et akavet resultat. Men udover det giver uprofessionel montage mange problemer, der kan resultere i store skader på husets facade. NG PRO’s monteringsklare tagrendeløsninger er udviklet for at reducere risikoen for disse problemer. Med et opsætningsklart produkt, der er fremstillet efter individuelle mål og behov, og produceret af landets dygtigste fageksperter, får man et 100 % sikkert, langtidsholdbart og æstetisk tiltalende resultat.