Dansk byggefirma? Store vækstambitioner?

Bæredygtighed, innovation og socialt ansvar er nogle af de vigtigste værdier i vores moderne tider og kernefokus i den skandinaviske arkitektur, der er verdensleder i udvikling af nutidige byggeløsninger og nytænkende ideer.

NG PRO-byggeløsninger bidrager i høj grad til bæredygtighed og innovation inden for zinkbranchen, og med deres eksklusive udseende og enkle, skarpe design møder de også det højeste æstetisk krav af moderne arkitektur. Socialt ansvar er også et vigtigt emne i byggebranchen, og zinkbranchen er ingen undtagelse. Vi stræber efter at finde løsninger på de mange udfordringer i branchen.

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en afgørende del af den moderne arkitektur og byggeri. Byggeindustrien er stadig en af de brancher, der genererer den største mængde affald i Danmark (over en tredjedel af alt affald i Danmark kommer fra byggeindustrien). Udviklingen af bæredygtige byggeløsninger og alternativer er derfor en af de allervigtigste opgaver for moderne byggeri. 

Bæredygtighed medfører højere livskvalitet, mulighed for genanvendelse, bevarelse af værdifulde ressourcer og lavere omkostninger til boligejere ift. renovation. Det er vores ansvar og mission i NG ZINK at sikre bæredygtige valg for vores kunder og slutbrugerne af vores løsninger. Vores NG PRO-løsninger i zink er 100% naturlige, 100% genanvendelige og 100% vedligeholdelsesfrie. De holder i flere generationer – hvilket sikrer, at de ikke skal udskiftes og nedrives i mange årtier. Livslang holdbarhed, det eksklusive udseende samt fremragende genanvendelsesmuligheder gør NG PRO-byggeløsninger til et bæredygtigt valg.

Innovation i byggebranchen

Innovation foregår med en aldrig-set-før-hastighed på mange områder inden for byggeindustrien. Det gælder både energieffektivisering, nytænkende design og genanvendelige løsninger. Moderne byggeri og arkitektur prioriterer levende, naturlige materialer, særkende og skabelse af liv i arkitektonisk design. Byggeløsninger i zink giver et utal af designmuligheder i mange forskellige former, overflader og dimensioner. Desuden kan man skabe et udseende, der er 100% naturligt og levende. Zinkens naturlig patinering beskytter materialet mod korrosion og skaber noget for øjet at udforske.

NG PRO er et helt unikt koncept i byggebranchen med formålet at effektivisere zink-, kobber- og aluminiumprojekter: opgaver, som mange associerer med langsommelighed og besværlighed. Som den eneste i branchen i Danmark sælger vi ikke kun genanvendelige materialer af høj kvalitet; vi giver tilmed byggefirmaer en løsning, der er skræddersyet efter deres behov. I stedet for at sælge standardbyggeløsninger i zink, kobber og aluminium (såsom tagrender, kvist-, tag- og facadebeklædning), som bliver delvist bearbejdet og tilpasset på byggepladsen, klarer vores fageksperter både opmåling, projektering og fremstilling af individuelle byggeløsninger, hvilket betyder, at der ikke er behov for tilpasninger på byggepladsen. Det giver et hurtigere og nemmere alternativ til montagen af zinkmaterialer. Vores NG PRO koncept øger effektiviteten på arbejdet, sådan at byggeprojekter er færdiggjort hurtigere og nemmere. Ved køb af NG PRO sparer byggefirmaer omkostningerne til værksted, varelager, varebiler, maskiner, koordinering, m.m.

Socialt ansvar

Socialt ansvar er også et vigtigt emne i byggebranchen. Zinkbranchen er ingen undtagelse, og der er mange udfordringer og spørgsmål, der venter på svar: Hvordan kan vi bekæmpe manglen på faglært arbejdskraft? Hvordan kan vi gøre det nemmere og hurtigere at færdiggøre projekterne? Hvordan kan vi udvikle byggeløsninger, der er langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie, så boligejeren ikke er nødt til at nedrive og udskifte byggematerialerne?

Det er nogle af de vigtigste spørgsmål, vi stræber efter at finde løsninger på. For at bekæmpe manglen på faglært arbejdskraft, hvilket er en stor udfordring for byggebranchen i Danmark, fremstiller vi løsninger, der er monteringsklare, og som ikke kræver faglært arbejdskraft under montagen. Vi underviser, rådgiver, vejleder og støtter vores kunder hele vejen i processen og giver en kvalitets- og leveringssikkerhed af de højeste standarder. Vi er ansvarlige for, at byggeprojekterne kan færdiggøres uden problemer og udfordringer.

Husets kvalitet har også en afgørende rolle i boligejernes livskvalitet. Byggedele i lav kvalitet, brug for hyppig renovering og vedligeholdelse, æstetiske problemer samt store omkostninger bidrager negativt til husejernes livskvalitet. Vores mål er at udvikle byggeløsninger, der er yderst holdbare, vedligeholdelsesfrie og genanvendelige. Det skaber muligheder for en mere bæredygtig økonomi og giver et grønt valg for forbrugere, der ønsker at gå væk fra ”køb-og-smid-væk”-mentaliteten.

 

NG PRO-byggeløsninger og support-tjenester giver dig mulighed for at være mere bæredygtig, øge kvaliteten og spare nogle penge på unødvendige omkostninger. Læs mere om vores koncept her.