NG PRO – Tagrender i klassiske og moderne design

Halvrunde tagrender i blank zink med flotte håndværksmæssige detaljer og lodninger er en del af den klassiske danske arkitektur. De har været værdsat for deres lange holdbarhed, naturlige optik og funktionalitet i mange årtier blandt boligejere og håndværkere. I dag er der ikke mange virksomheder, der fremstiller håndloddede zinkløsninger. NG ZINK er en af de få virksomheder i Danmark, der kombinerer 100 års blikkenslagertraditioner med moderne teknologi og viden til at udvikle tagrendeløsninger i zink.

Kvartrunde og firkantede, sorte tagrender er den nyeste generation af zinktagrender. De er lækre tagrendeløsninger med nutidigt design, der skaber flotte kontrastvirkninger og giver et elegant udtryk til enhver bolig. Ligesom halvrunde tagrender består de også af håndloddede elementer, fremstillet på vores værksted af Danmarks dygtigste faguddannede personale. Unikt særpræg, nye former og skarpe, enkle linjer gør dem til et perfekt match til skandinavisk arkitektur.

Med hensyn til holdbarhed, funktionalitet og genanvendelighed er der ingen forskelle mellem løsningerne. Har du spørgsmål eller brug for vejledninger vedr. forskellige tagrendeløsninger i zink? Så send os en besked og få uforpligtende rådgivning fra vores eksperter.

Download vores tagrende-katalog, og bliv klogere på NG PRO-Rain i zink!

 

halvrund tagrende i blank zink
kvartrund / arkitekt tagrende i sort zink
kvartrund / arkitekt tagrende i forpatineret zink
firkantet tagrende i sort zink