NG PRO: fordele og værdier

Monteringsklare løsninger · Dag til dag levering · Konkurrencedygtige priser

NG Zinks løsninger lever op til de højeste kvalitetskrav, og holder hele livet. 

Zinkens naturlige patinering giver ud over et flot visuelt udtryk, materialet et beskyttende lag, som i modsætning til rust beskytter materialet mod korrosion -hvilket gør zink til et fremragende og langtidsholdbart valg til alle former for byggematerialer.

Vore kompetente medarbejdere, der alle består af fagfolk med solid og relevant erfaring, rådgiver jer om løsningsmuligheder, materialevalg og udførelse. Produkterne leveres opsætningsklare direkte til virksomheden, eller på byggepladsen med alt nødvendigt tilbehør. Vi leverer løsninger fra dag til dag.

NG PRO-byggeløsninger i zink er attraktive løsninger til både professionelle i byggebranchen og private husejere:

 

Fordele

Arkitekter

Arkitekter er særligt begejstrede for anvendelsesmuligheder, design og udseende. Zinkmaterialerne, som NG PRO-byggeløsninger anvender, har fremragende bearbejdningsevne, og derved giver de mulighed for et utal af spændende designmuligheder. Læs mere om NG PRO-byggeløsninger til arkitekter, og bliv inspireret. 

Bygge-  og håndværksvirksomheder

For byggefirmaer og håndværksfirmaer betyder NG PRO en byggeløsning, der er nemmere og hurtigere at montere end sammenlignelige zinkløsninger. Tid og deadlines er vigtige faktorer i deres hverdag, og en effektiv løsning kan gøre en kæmpe forskel. 100% support fra vores eksperter og vores monteringsklare løsninger, håndloddede og bearbejdede produkter giver et flot resultat. Læs mere om vores NG PRO-byggeløsninger til tømrere, blikkenslagere og murere

Private husejere

En stor fordel for slutbrugeren er, at NG PRO-zinkløsninger giver merværdi til de berørte ejendomme. Husejere får en byggeløsning, der er vedligeholdelsesfri, eksklusiv og forbliver smuk i flere generationer. Livstidsgarantien sikrer, at husejeren ikke har nogen vedligeholdelsesomkostninger i fremtiden.

Offentlige institutioner

Offentlige institutioner og Miljøstyrelsen opfordrer også til anvendelse af genanvendelige byggematerialer, der bidrager til beskyttelse og udsmykning af miljøet. Da vores PRO-løsninger er lavet af materialer med en renhedsgrad på 99,95%, kan de genanvendes fuldstændigt, uden at de taber deres værdi og fremragende bearbejdningsevne.