På klimamission: Klar til spændende nye projekter i 2021

2020 var et år med mange uforudsete udfordringer og usikkerhed. Men samtidig var det også et år med masser af spændende projekter og nye erfaringer. I løbet af 2020 har vi budt velkommen til mange nye kollegaer og kunder – og i 2021 fortsætter vi de positive udviklinger.

Vores virksomhed er i rivende vækst – men vi er konstant på udkig efter forbedringer og yderligere udviklingspotentiale i forbindelse med vores produkter, koncepter og processer.

Ved at tilbyde 100% genanvendelige og ekstremt holdbare løsninger, der er lavet af naturens eget materiale, giver vi byggefirmaer en bæredygtig valgmulighed til tagrende-, facade-, tag- og kvistløsninger. Men vi skal videre – det er nu, vi for alvor skal løfte klimaindsatsen ind i fremtiden. Effektivisering og bæredygtighed er i forvejen en kernedel af vores forretning og indtænkt i vores mål og strategier. Vi er dog en ambitiøs og visionær virksomhed, der gerne vil skalere yderligere op på ambitioner i 2021 ved at bygge på eksisterende bæredygtige koncepter. Det er tid til at arbejde videre på vores grønne cirkulære omstilling og forretningsmodeller.

Mere data – mindre mavefornemmelse. 

Ved vores samarbejde med eksterne konsulenter, der specialiserer sig i cirkulær økonomi, stræber vi efter at udvikle en ny cirkulær forretningsmodel samt give pålidelige data til vores kunder. Formålet er at gøre en reel forskel. For os er bæredygtighed ikke bare et brandingværktøj - det er en nødvendighed for vores fremtid. I vores verden betyder bæredygtighed ikke kun udvikling af miljøvenlige løsninger, men også smarte løsninger, der øger effektivitet og mindsker omkostninger for både vores kunder og vores egen virksomhed.

Vi glæder os til de nye udfordringer i 2021.

Hold dig opdateret på vores LinkedIn- og Facebook-sider, hvor du kan følge med på denne spændende rejse. Er du vores kunde, der har ambitioner om at blive mere bæredygtig, er du velkommen til at give feedback, stille spørgsmål og dele dine tanker med os.