Projekt i fokus: Center for Maritim Uddannelse, Den Helder, Holland

"Forpatineret zink (NedZink NOVA) er modstandsdygtigt over for vejr og vind"

NLBEOPS er et nyt uddannelsescenter på flådebasen i Den Helder, Holland. Design og konstruktion af den imponerende, moderne bygning er praktisk og ganske genialt. Facaden dækker det store rumfang på ikke mindre end 13.000 m2 gulvareal. Ifølge arkitekten Patrick Coleman fra Dienst Vastgoed Defensie passer bygningen harmonisk ind i omgivelserne, hvor de omkringliggende bygninger også er beklædt i metal. ”En af grundene til, at jeg valgte NedZink NOVA, var, at materialet er i stand til at modstå vejr og vind. Bygningen ligger nemlig tæt på havet. Forpatineret zink var derfor det perfekte valg. Materialet har en ensartet, mat patina, er holdbart og giver bygningen et moderne og elegant udseende. Min oplevelse har været så positiv, at jeg snart vil bruge dette eksklusive zinkmateriale igen.”

Vinduernes tynde konturer er i perfekt harmoni med NedZink NOVAs lineære, vandrette profiler. Byggeprojektet er et bemærkelsesværdigt eksempel på zinkforarbejdning af zinkmester Ridder Metalen Dak – en Wandsystemen BV, under opsyn af entreprenøren J.P. van Eesteren.

Arbejder du også på store byggeprojekter og vil gerne anvende zink som facadebeklædning? Kontakt os for rådgivning, projektering, fremstilling og montage. Vores supportteam og entrepriseafdeling, i tæt samarbejde med vores hollandske leverandør, NedZink, har uovertruffen viden om byggeprojekter i zink. Vores mange års erfaring gør os til en ideel videnspartner i zinkbranchen.