Smukke mønstre: skab personlighed og stil med NG PRO

Bygger du med zink, har du utallige muligheder for at kombinere stort set alle stilretninger. Selvom byggeløsninger i zink, kobber og aluminium har været anvendt i moderne byggeri i lang tid, er der stadig mange spørgsmålstegn omkring de tilgængelige designmuligheder, og med arkitekturens udvikling dukker der flere og flere tilgængelige stilretninger op.

Vores NG PRO-koncept omfatter en bred vifte af designmuligheder, så boligejere har mulighed for at vælge en løsning, der bedst matcher deres drømmebolig.

Facadeløsninger kan dække forskellige dele af boligen (læs mere om det her), og der er også forskellige mønstre tilgængelig, som alle giver forskellige udtryk til boligen. Læs videre og opdag de skønne og elegante mønstre, som NG PRO-byggeløsninger tilbyder.

 

Facadeløsninger

Blindfals-design

Blindfals er det mest kendte og traditionelle design, hvilket består af rektangulære plader og ”blindfalse”-elementer, der fastgør plader. Dette design er mest optimalt til beklædning af gavle eller mindre områder i husets facade. Imidlertid kan de også anvendes på store facadeområder med de rigtige dimensioner og teknikker. Blindfals er også den mest brugte teknik til beklædning af kviste.

Stikfals-design

Stikfals består af lange baner, som typisk er monteret vandret. Dette design er ideelt til beklædning af større overflader i bygningen, hvor det ønskes at ændre boligens look markant. Det er et meget fleksibelt design, da man kan selv regulerer fugebredden, hvilket giver mulighed for at definere mønstrene i facadeoverfladen efter boligejerens ønsker.

Stående fals-design 

Ligesom stikfals består det af lange baner, der dækker store områder. Lodrette og vandrette designmuligheder giver meget fleksibilitet. Stående false er den typiske anvendelse for tagløsninger i zink og kobber og giver mulighed for at lave buede tage, eller for at gå fra at ligge vandret til at være lodret i en enkelt flydende overgang.

Klink 

Dette design ligner stikfals-designet og monteres på den samme måde som stikfals. Klink kan kun monteres vandret, og det kan være en ideel løsning til projekter, hvor der lægges stor vægt på unikt udseende.

Tagløsninger

Stående false-design

Hos NG Zink anvender vi det stående false-design, hvilket er det mest praktiske og udbredte design til tagløsninger i zink og kobber. Dette design gør det også muligt at skabe kontinuitet mellem facade og tag, og kvistløsninger kan også laves i stående false. Stående false-systemet kan også anvendes på buede tage.

Vores materialer: Zink, kobber og aluminium

Anvendelse af naturlige materialer spiller ind i fremtidens ”grønne verden”, og byggebranchen er ingen undtagelse. Der er et stadigt voksende krav om genanvendelige byggematerialer, der ikke skader miljøet og ikke ender på lossepladsen. Vi anvender byggematerialer, der er 100% naturlige, vedligeholdelsesfrie og holder i flere generationer.

 

Enestående, elegante og tidløse byggeløsninger

Zink sætter uden tvivl et stærkt personligt præg på enhver bolig. De mange tilgængelige designmuligheder og nuancer samt den naturlige farvesammensætning og mønstre giver et elegant og tidløst look til bygningen.

 

Har du spørgsmål eller en konkret idé, er du velkommen til at kontakte os.