Zink i 3D struktur

Zinkens fremragende bearbejdningsevne gør det muligt at levere specielle løsninger i forskellige overflader. Udover den velkendte flade overflade fås zink også i struktureret overflade, som giver 3D-effekt til materialet.

Materialet bruges hovedsageligt til visuelle og æstetiske højkvalitetsapplikationer udenfor og indeni. Dette omfatter tag, facader og forskellige indretninger.

Hvad er zink i 3D struktur?

Zink med struktureret overflade er fabriksforpatineret Titanzink med en renhedsgrad på mindst 99,995%. Gennem kontinuerligt prægningstryk opstår overfladeformer med struktur. Overfladens zinktypiske egenskaber bevares fuldstændigt. Der lakeres eller males ikke.

Materialet har et tyndt, midlertidigt beskyttelseslag, som beskytter optikken mod let tilsmudsning, som fx fingeraftryk indtil montagearbejdet er færdigt. Dette beskyttelseslag forsvinder af sig selv.

 

Opnå et helt særligt miljø

NedZink NOVA STRUCTURE giver særlige metalarbejderoptisk retning og prægnans, og betragtes som en af de mest unikke og eksklusive zinkløsninger. Struktureret zink fås i forpatineret zink, som sikrer et ensartet look, fra den dag materialet bliver monteret. 

Fire forskellige overflader, opkaldt efter verdensbyerne byder på et bredt spektrum af formgivningsmuligheder.

• Paris og Amsterdam: regelmæssigt fletmønster
• New York: lineær strenghed
• Brasilia: regulært kaos som mønstret på en træstamme.

Hent folderen, og få en overblik over mulighederne!

Hent folderen