NG PRO-byggeløsninger: Den hurtigste løsning

Det har aldrig været ...


Hurtigere

Hurtigere i gang, hurtigere færdig. Vi har Danmarks største sortiment af standardløsninger. Vi leverer også individuelle løsninger fra dag til dag. Vores løsninger monteres hurtigere end andre sammenlignelige løsninger.

Nemmere

Vi rådgiver jer i jeres valg af materiale, typer m.m. Vi projekterer efter jeres tegninger eller opmåling. Vi laver alt fagarbejdet. Jeres håndværkere skal kun klare montagen. Vi leverer alle de nødvendige materialer monteringsklare direkte til byggeriet.

Sikrere

Vi garanterer fejlfri levering (når vi projekterer). Vi giver markedets bedste produkt garanti på vores NG PRO løsninger. Vi rådgiver og guider håndværkeren igennem hele processen. Med en præfabrikeret løsning kender du præcist alle omkostningerne.

Bedre

Dansk produceret af det dygtigste faguddanede personale. Stor visuelt fokusering, med respekt for de håndværksmæssige traditioner. Vi benytter kun materialer af allerhøjeste kvalitet, som testes af uafhængige institutter. Vores præfabrikation sikrer en høj ensartet kvalitet. Livslang holdbarhed med garanti. (læs mere her)

Billigere

Ingen ventetid og koordinering ved at bruge samme håndværker til hele opgaven. Vores præfabrikation giver optimale vilkår for den mest økonomiske fremstilling. Vi sælger direkte til håndværkeren, så man sparer fordyrende mellemled. Vores løsninger monteres hurtigere end andre sammenlignelige løsninger.

NG ZINK A/S

NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium. NG ZINK A/S er leveringsdygtig i råmaterialer til egen forarbejdning, såvel som færdigt producerede produkter - klar til montage.

Hvorfor NG PRO løsningerne

Professionel montage
En professionel rådgivning og montage giver et professionelt resultat med garanti. Derfor sælges og monteres NG ZINK´s Pro løsninger kun af professionelle fagfolk.

Livslang holdbarhed
Zink og kobber løsninger fra NG ZINK har under normale forhold en holdbarhed på op til 70 år.

100 % genanvendelig
Zink og kobber er 100% genanvendelig, og derfor set fra et miljømæssigt synspunkt en optimal løsning.

Vedligeholdelsesfrie
Zink og kobber løsninger fra NG ZINK er vedligeholdelsesfrie.

Billigst i længden
NG Pro Zink og kobber løsninger er set i forhold til holdbarhed og brugstid den billigste tag og facadeløsning.

Markeds bedste garanti
Vi tilbyder markeds bedste garanti på monteringsklare NG PRO løsninger

Dokumenteret kvalitet
NG Pro løsningerne er dansk produceret af materialer af den højeste kvalitet som løbende testes af uafhængige institutter.

 

Kontakt os nu

Og hør mere om hvordan vi kan sikre dig den bedste zink eller kobberløsning.