Opmåling og projektering til typehuskunder

Opmåling og projektering til typehuskunder

Har du erfaring fra byggebranchen som opmåler, byggetekniker, bygningskonstruktør eller koordinator på husbyggeri?

Kan du både arbejde med projekteringsopgaver, og give god service og sparring til vores kunde?

Så kan du være medarbejderen vi søger, til vores typehus og NG Koncept team, på vores Horsens kontor.

Vi har en stigende kundekreds indenfor typehusbranchen og kontraktmarkedet, som vi leverer professionel og kompetent rådgivning til.

Du bliver del af et velfungerende team, som varetager den daglige koordinering og projektering af ordrer på afvandingsprodukter og facadeprofiler i zink, aluminium og kobber, til vores kontraktkunder.

 

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver

Du bliver sammen med det øvrige team, ansvarlig for den daglige ordreafvikling til vores kontraktkunder, som kommer fra b.la. typehusbranchen og sommerhusbranchen.

Dine opgaver vil variere mellem opmåling/projektering, kontakt til byggeledere og ordrehåndtering pr. mail, telefon og software som GenieBelt (LetsBuild) og opmålingsprogram.

Din rolle kræver først og fremmest, at du evner både at arbejde med fordybelsesopgaver, og med kontakt til vores kunder – primært deres byggeledere og montageledere.

 

Om dig

  • Du kommer med erfaring fra byggebranche, byggematerialer eller relateret branche.
  • Du har en positiv indstilling, er løsningsorienteret og klar til et arbejdsmiljø, hvor der til tider er fart på.
  • Du ved, at din metodiske indsats og professionalisme sikrer kunden den bedste oplevelse. Også når der er travl.
  • Du er vedholdende og struktureret.
  • Du har gode IT færdigheder generelt – og har du arbejdet med byggerelateret software, har du et forspring.

 

Vi tilbyder

Et spændende job i åben organisation med højt til loftet. Vi er en uformel organisation i en virksomhed i vækst, som sætter engagement, hjælpsomhed og professionalisme øverst på dagsordenen – godt krydret med humor og humør. Vi synes, det skal være både spændende og sjovt at gå på arbejde.

Derudover tilbydes du markedets bedste produktløsninger at arbejde med, og en attraktiv løn- og ansættelsesramme som modsvarer dine kvalifikationer.

 

Om NG Zink A/S

Vi er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, hvor kvalitet, bæredygtighed og professionalisme er selvfølgeligheder. NG Zink repræsenterer førende europæiske, vedligeholdelsesfrie og genanvendelige produkter til facade og tag i zink, aluminium og kobber.

 

Interesseret?

Så fortæl os om dine kompetencer og hvad der motiverer dig, i en motiveret ansøgning med vedhæftet CV og send den til jk@ng-zink.dk hurtigst muligt.

Tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Dan Danielsen på mobil 5354 7107.