NG PRO til murere

Topkvalitet byggeløsninger: nemt, hurtigt og sikkert.

 

Ønsker du at udvide din virksomhed og tjene flere penge?

Som murer arbejder du med mange forskellige materialer, og leverer professionelle byggeløsninger til dine kunder. Du har en bred vifte af kompetencer og færdigheder, men kan du tænke dig at påtage dig nye byggeprojekter og udvide din virksomhed?  

Nu kan du som murer levere professionelle byggeløsninger i zink og kobber uden specialuddannet personale og værktøj. Og det er nemmere, end du tror!

NG Zink byder en bred vifte af monteringsklare byggeløsninger i top kvalitet. Vores formål er at give dig de nemmeste, hurtigste, sikreste og bedste løsninger.

• Vores monteringsklare løsninger er nemt og hurtigt at montere. De kan monteres uden specialuddannet personale og værktøj.

• Vi leverer løsninger dag-til-dag, så der er ingen ventetid. I få opsætningsklare løsninger, som er leveret direkte til virksomheden eller på byggepladsen.
 
• Vi tilbyder alle vores kunder gratis vejledning og hjælp fra bestilling til færdigt resultat.
 

Markedets bedste løsning


Kvalitet der holder hele livet

NG Zinks løsninger lever op til de højeste kvalitetskrav, og holder hele livet. Vi benytter kun materiale af allerhøjeste kvalitet, som løbende testes af uafhængige institutter.

Livstidsgaranti

Med markedets bedste produkter følger naturligvis også markedets bedste garanti. Læs mere om NG Zinks livstidsgaranti på: http://www.ng-zink.dk/livstidsgaranti

Bygningsprofiler

Bygningsprofiler giver huset et flot og elegant visual udtryk. Læs mere om vores bygningsprofiler og produkter: http://www.ng-zink.dk/bygningsprofiler

Fordele ved at vælge NG PRO...

 

✓ Livstidsgaranti

✓ 40% højere regnafvanding

✓ Vedligeholdelsesfrie

✓ Dokumenteret kvalitet

✓ Dansk produceret

✓ 100% genanvendelig

✓ Billigst i længden

 

 

Kontakt os nu

Det har aldrig været nemmere, hurtigere og sikrere at vælge en professionel zink løsning i topkvalitet!