Aluminium i antracit sort zink optik

Antracit sort zink

Antracit sort zink er et fantastisk flot, levende og naturligt materiale, og er i dag et yderst populært valg, som passer godt ind i nutidens byggeri. Zink er dog et naturmateriale med de fordele og begrænsninger som det medfører. Zink kan afgive udtrækninger af hvidrust, særligt på skygge steder og udhæng hvor zinken ikke naturligt afvaskes af regnvand. ligeledes kan materialet være problematisk i områder med høj saltindhold i luften. Dette er normalt ikke noget problem med blank og forpatineret zink, da det ikke på samme måde er synligt, som på en mørk overflade. Desuden forsætter patineringen hvorved materialet med tiden bliver lysere, hvilket til visse projekter kan være uhensigtmæssigt.

Ny aluminium i antracit sort zink optik

NG ZINK A/S har derfor i samarbejde med Mazonetto fået fremstilet en prælakeret aluminium, som optisk fremstår med samme udtryk som en antracit sort zink. Fordelen ved at benytte en prælakeret aluminium i stedet for en antracit sort zink er, at den prælakerede aluminium ikke afgiver hvidrust, og at farven bibeholdes bedre. Derfor anbefaler NG ZINK at benytte aluminiumen "sort grafit" til beklædning af udhæng og skyggesteder, samt i områder med højt saltindhold. såvel som til projekter hvor der ønskes at bevare det opridelige farveudtryk. Kan man leve med zinkens begrænsninger, og nyde tidens ændringer, findes der dog ikke noget som naturens eget materiale.

Top kvalitet


40 års garanti

Sort grafit aluminiumen er prælakeret efter de nyeste metoder, og på såvel forside (35my) som bagside (25my), hvorfor der kan ydes op til 40 års garanti på farve (aldring) og materiale (korrosion). Kontakt NG ZINK for at rekvirere betingelserne.

Anti ridse overflade

Sort grafit er desuden fremstillet med en anti ridse overflade kaldet K2, hvilket minimere risikoen for ridser under installation. Ligeledes kan sort grafit leveres i en stucco overfalde som minimere muligheden for buler eller flimmer i overfladen.

Falsbar aluminium

Sort grafit aluminium fremstilles i såvel false kvalitet (H41) som i en kvalitet (H44) til bygningsprofiler, tagrender og lignende. Sort grafit kan derfor bruges til alle former for inddækning af tag og facade.

Om grundstoffet aluminium

Aluminium, som er det tredjehyppigste grundstof i jordskorpen, har lav massefylde (ca. 1/3 af jerns), stor mekanisk styrke i legeringer og er korrosionsbestandigt.

Det er let at forarbejde, ugiftigt og uden smag, samt en god leder for både varme og elektrisk strøm.

Aluminiums lave vægt, gode korrosion bestandighed og forarbejdningsevne  gør det til et fortrukket materiale til mange byggekomponenter.   

 

Al

Om NG ZINK

NG ZINK er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium.

NG ZINK er leveringsdygtig i råmaterialer til egen forarbejdning, såvel som færdigt producerede produkter - klar til montage, samt diverse relaterede tilbehørs produkter og værktøj.

NG ZINK benytter kun materialer som lever op til de strengeste kvalitetskrav med hensyn til langsigtet vedligeholdelsesfri holdbarhed, ekstrem vejrbestandighed, fremragende  bearbejdningsevne og stabilitet. På afgørende punkter ligger produkterne betydeligt over de europæiske normkrav.

Kvalitet, fleksibilitet, erfaring og leverancesikkerhed, er nogle af nøgleordene i virksomheden.

 

 

Få en prøve af materialet sort grafit

Kontakt NG ZINK for at få fremsendt vareprøver, datablade og garantibetingelser på sort grafit aluminium.