Få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

 

Er dine tagrende-, facade-, kvist- og tagprojekter i zink besværlige, langsommelige og dyre? Med vores monteringsklare byggeløsninger kan du reducere dine nuværende omkostninger. Vi sikrer, at du – uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium til yderst konkurrencedygtige priser.

 

Du kan få zinkprodukter af højeste kvalitet: Hurtigere, nemmere og billigere

 

Hos NG Zink har vi sat hele processen i system, så du kan få monteringsklare zinkløsninger af højeste kvalitet: Hurtigere, nemmere og billigere. Det eneste du skal gøre, er at montere produkterne. I vores værksted har vi allerede ordnet alt det, der kræver faguddannet personale og specialværktøj.

Du skal blot måle op, vælge produkttyper og materialer. Så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Når du har sagt ”ja”, går vi allerede næste dag i gang med at udføre din ordre. Vores faguddannede håndværkere gør materialerne og produkterne klar, og sørger for, at alt, der kræver specialværktøj eller særlig uddannelse, bliver lavet helt klar på vores værksted. Langt de fleste specialordrer vil kunne afsendes inden for 24 timer efter bestilling. Du modtager produktet inklusiv alt nødvendigt tilbehør. Så I kan hurtigt komme i gang med at montere det.

Første gang I bestiller, sørger en af vores specialister for, at I får grundig vejledning i, hvordan I skal montere løsningerne. Hvis I senere skulle have brug for vejledning, kan I altid ringe til vores support, eller få ekstra hjælp fra vores Entreprise Team på byggepladsen.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 

Vi har hjulpet over 2000 store og mindre virksomheder i Danmark med at færdiggøre deres zinkprojekter nemmere, hurtigere og billigere.

Vil du helst undgå at bruge for meget tid og mange penge på planlægning, projektering og montage? Er der tid til effektivisering, besparelser og øget kvalitet? Så udfyld formularen, og bliv kontaktet af en af vores eksperter, der giver dig et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud