Kobber

halvrunde kobber tagrender

Tagrender

Hos NG Zink kan du vælge fra halvrunde, kvartrunde og firkantede kobbertagrender og tilbehør i forskellige dimensioner. 

Se muligheder
kobber nedløb

Nedløbsrør

Nedløbsrør fås i forskellige former og dimensioner. Hos NG Zink kan du vælge fra halvrunde og firkantede kobber nedløbsrør.

Se muligheder
kobber bygningsprofil

Bygningsprofiler

Bygningsprofiler i kobber kombineres perfekt med kobbertagrender og facadebeklædning i kobber. En bygningsprofil har både en vigtig funktionel rolle og giver æstetisk værdi til bygningen. NG Zink har Danmarks største lagersortiment af bygningsprofiler i kobber, som er produceret efter individuelle mål og behov. Tagfod, sternbeklædning, vindskede, skotrender, kapsel, sålbænk, murkrone, løskanter og pladesamler er afdækninger, som udgør nogle af de vigtigste bygningsprofiler i tag- og facadesystemet. 

Se muligheder
kobber coils

Plader & coils

Vores kobbermaterialer har en renhedsgrad på mindst 99.99% kobber. Denne kobbertype er yderst formbar, har en høj brudstyrke og er også egnet til sammenføjningsteknikker med høje temperaturer, fx hårdlodning og svejsning. 

Fremskridt indenfor anvendelses teknikken og dermed en højere kvalitet ved bearbejdning af kobber valsemateriale til tagdæknings- og vandafledningsområdet, samt facade opbygning, forudsætter de rigtige materialeegenskaber. Kobber har den højeste brudtrækstyrke af alle byggemetaller og er derfor særligt egnet til komplicerede sammenføjninger med kraftig omformning af materialet. 

Se muligheder

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i kobber

Læs hvorfor
kobber plader

Kobber

Mennesker har brugt kobber i mindst 10.000 år, i særdeleshed på grund af materialets æstetisk tiltalende overflade, såvel som de gode forarbejdningsmuligheder og materialets fremragende formbarhed. Kobber har som byggemateriale derfor været benyttet i mange århundreder. Kvalitet, lang levetid og æstetik har været overbevisende argumenter i flere århundrede. Bygningskobberets udseende forandres over tid gennem den naturlige forvitring og ændring af patina. Der lige som zinkens patina beskytter materialet mod yderlig korrosion. Derigennem går den oprindelige rødlige kobberglans over i en række af brune farvetoner, før overfladen under bestemte miljømæssige påvirkninger får sin karakteristiske irgrønne fremtoning.

Byggeløsninger i kobber holder hele husets liv, og giver tidløs skønked til enthvert hjem. 

Se muligheder