Professionelle tagrende-, facade-, tag- og kvistløsninger

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium.

Lad mig se mere

En unik løsning i branchen

NG PRO sikrer, at du - uden specialuddannet pesonale og værktøj, kan levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi laver fagarbejdet - du klarer montagen. Med vores monteringsklare produkter sparer du tid og omkostningerne til værksted, maskiner, varelager, varebiler og transport. Der er ingen spildtid brugt på koordinering, fordi håndværkere, som allerede er der i forvejen kan klare montering af zink-, kobber- og aluminiumløsninger. Da vores opsætningsklare løsninger monteres meget nemmere end andre sammenlignelige løsninger, færdiggøres projekterne hurtigere.

Vi tilbyder gratis kurser, gratis rådgivning og hjælp til alle vores kunder fra bestilling til færdigt resultat, så monteringen af vores produkter med lethed styrkes og effektiviseres. Vores Support Team sidder klar til at hjælpe på byggepladsen, hvis der opstår situationer der kræver specialviden eller faglig assistance.

Læs mere om NG PRO her.

Vores byggeløsninger


halvrunde zinktagrender

NG PRO Rain

Monteringsklart tagrendesystem med håndloddede bajonetknæ, geringer, vandudkast samt pålodning af endebunde og tudstykke på mål. NG ZINK A/S har Danmarks største lagersortiment af standard tagrendetyper, størrelser og materialer i alt - i 32 standardmuligheder. Konceptet giver også mulighed for helt individuel tilpasning af produkterne efter eget ønske og med kort leveringstid. Vi projekterer materialerne efter tegning, hvilket sikrer, at vores kunder altid får alle de nødvendige materialer i de rigtige mængder, og til den angivne tid. Produkterne leveres monteringsklare hos virksomheden eller på byggepladsen, og vi tilbyder i den forbindelse alle vores nye kunder et gratis loddekursus, da det eneste I selv skal gøre er at lodde de ikke synlige indvendige sammenlodninger af tagrenderne. Alternativt kan produkterne limes.

Zink beklædning: Stikfals facade i forpatineret zink

NG PRO Face

Monteringsklare facadesystemer i zink, kobber og aluminium. NG ZINK A/S tilbyder en bred vifte af monteringsklare facadesystemer. Herunder blindfals, stikfals, stående fals, klink og sternbeklædning. Produkterne leveres i såvel standard som specialmål. Vi projekterer materialerne efter tegning og mål, og tilbyder alle kunder et montagekursus hos os, hvor alle byggetekniske vejledninger, arbejdsgange og relevante tips og tricks gennemgås, hvilket sikrer en hurtig, nem og holdbar montage. Kræver projekter individuelle tilpasninger på byggepladsen eller specialværktøj, står vores NG Pro Support team klar til at rykke ud. NG Zinks PRO monteringsklare facadeløsninger giver huset et eksklusivt look, som formidler stilfuld smag, høj værdi og kvalitet, der holder gennem mange generationer.

kvist i blank zink

NG PRO Attic

Monteringsklare kvistløsninger i zink, kobber og aluminium. NG PRO Attic systemet gør det muligt at få leveret kvistløsninger som halv- eller delfabrikation. Halvfabrikation - hvor vores kunder leverer kvisten hos os, og vi monterer beklædningen. Delfabrikation - hvor vi kun producerer selve kvistbeklædningen efter tegning og mål, og virksomheden selv laver kvisten og monterer de færdig producerede beklædningsdele, tag, front og flunk. Der er tillige mulighed for kursus i beklædning af kviste.

tag i forpatineret zink

NG PRO Roof

Monteringsklart tagsystem i zink, kobber og aluminium. NG PRO Roof er et professionelt tagsystem med stående false. Tagbannerne leveres i standard ”dækbredde” på 400, 500 eller 600 mm. og i længder op til 16 m. Disse kan dog også leveres på individuelle ”dækbredde” mål. Der tilbydes et gratis falsekursus hos NG ZINK A/S. Alternativt kan falsekursus tilbydes gennem vores NG PRO Support koncept på byggepladsen, hvor vores Support Team også kan være behjælpelig med specialtilpasninger og værktøj.

Zink

Zink indtager 23. pladsen over de mest udbredte grundstoffer på jorden, og udgør en naturlig tilstedeværelse på såvel jorden, som i menneskets krop.

Det er alment kendt at zinkens naturlige patinering giver bygninger et flot visuelt udtryk. Denne patinering giver dog derudover materialet et beskyttende lag, som i modsætning til rust beskytter materialet mod korrosion.

Dette giver materialet en meget lang holdbarhed, og gør zink som byggemateriale ekstremt langtidsholdbart, og dermed et fremragende valg som byggemateriale og klimaskærm på bygninger. Såvel som den lange holdbarhed også gør det til et økonomisk valg.

Set fra et miljømæssigt synspunkt, gør den lange holdbarhed og den store genanvendelighed, og de hertil lave omkostninger zinken til et godt valg i forhold til såvel levedygtige byggematerialer som beskyttelse af ressourcer.

Zink som bygningsmateriale har under normale korrosive forhold en levetid på op til 70 år.

Zn

Kobber

Kobber er et af de få metaller der optræder som rent metal i naturen, frem for i kemisk forbindelse med andre stoffer. Af den grund har nogle af de tidligste civilisationer haft adgang til dette metal, og mennesker har brugt kobber i mindst 10.000 år. I særdeleshed på grund af materialets æstetisk tiltalende overflade, såvel som de gode forarbejdningsmuligheder og materialets fremragende formbarhed.

Kobber har som byggemateriale derfor været benyttet i mange århundreder. Kvalitet, lang levetid og æstetik har været overbevisende argumenter i flere århundrede.

Bygningskobberets udseende forandres over tid gennem den naturlige forvitring og ændring af patina, Der lige som zinkens patina beskytter materialet mod yderlig korrosion. Derigennem går den oprindelige rødlige kobberglans over i en række af brune farvetoner, før overfladen under bestemte miljømæssige påvirkninger får sin karakteristiske irgrønne fremtoning. Denne patinering kan i dag opnås gennem en kemisk proces, så man i dag kan levere kobber der allerede har fået sin helt specielle brune eller irgrønne fremtoning.

Cu

Aluminium

Aluminium, et hvidt, let metal, som er det tredjehyppigste grundstof i jordskorpen, har lav massefylde (ca. 1/3 af jerns), stor mekanisk styrke i legeringer og er korrosionsbestandigt. I dag er aluminium anerkendt som et af de mest energieffektive og bæredygtige byggematerialer. Ca. 50-85% af aluminium materialer som er anvendt i byggeindustrien bliver genanvendt.

Fordele ved at vælge aluminiumsmaterieler er mange: lang holdbarhed, fremragende bearbejdningsevne, genanvendelig, energieffektiv, vedligeholdelsesfri,  æstetisk. Hos NG Zink kan du få aluminiumsmaterialer i blank og prælakeret form. Vores facadealuminium - modsat andre aluminiumstyper - er fremstillet præcist til tag- og facadeløsninger. NG Zinks aluminiumsmaterialer anvendes til alle former for facade- og tagprojekter, hvor et flot udseende og langtidsholdbart resultat prioriteres højt.

Al

NG PRO er...

 

  • Dokumenteret kvalitet til konkurrencedygtige priser
  • Markedets mest omfattende support i branchen: Kompetent rådgivning, support og uddannelse af fagfolk. 
  • Hurtig og korrekt levering af specialløsninger 
  • Nem, hurtig og sikker montage 

 

 

Kontakt os nu

Og lær mere om vores byggeløsninger i zink, kobber og aluminium. Tlf. +45 7217 0103