Aluminium

halvrunde zinktagrender

Tagrender

Tagrender fås i forskellige aluminiumsmaterialer, dimensioner og former. Hos NG Zink kan du vælge fra halvrunde, kvartrunde og firkantede tagrender i blank, prælakeret og sort aluminium.

Se muligheder
sort nedløbsrør i aluminium

Nedløbsrør

Nedløbsrør fås i forskellige former og dimensioner. Hos NG Zink kan du vælge fra halvrunde og firkantede nedløbsrør i aluminium.

Se muligheder
sternbeklædning i sort aluminium

Bygningsprofiler

NG Zink har Danmarks største lagersortiment af bygningsprofiler i aluminium, som er produceret efter individuelle mål og behov. Hos NG Zink er bygningsprofiler tilgængelige i en bred vifte af nuancer og aluminiumsmaterialer. Tagfod, sternbeklædning, vindskede, skotrender, kapsel, sålbænk, murkrone, løskanter og pladesamler er nogle af de mest efterspurgte bygningsprofiler, der vi fremstiller på vores værksted. En bygningsprofil har både en vigtig funktionel rolle og giver æstetisk værdi til bygningen. Vores høj visuel prioritering og præcision sikrer langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie byggeløsninger med eksklusivt udseende. 

Se muligheder
aluminium coils

Plader & coils

I dag er aluminium anerkendt som et af de mest energieffektive og bæredygtige byggematerialer. Ca. 50-85% af aluminiumsmaterialer i byggeindustrien bliver genanvendt.


Udover at være et bæredygtigt og korrosionbestandigt materiale er aluminium også vejrbestandigt og tåler de skadelige virkninger af UV-stråler. Det giver materialet ekstrem holdbarhed. Fordele ved at vælge aluminiumsmaterieler: Lang holdbarhed, fremragende bearbejdningsevne, genanvendelig, energieffektiv, vedligeholdelsesfri, æstetisk. 

Se muligheder

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i aluminium

Læs hvorfor
aluminium plader

Blank aluminium

Vores facadealuminium - modsat andre aluminiumstyper - er fremstillet præcist til tag- og facadeløsninger. NG Zinks facadealuminium er betydeligt mere ensartet end en almindelig søvandsbestandig aluminium, hvilket betyder et elegant og eksklusivt udseende i mange årtier.

Se muligheder
prælakeret aluminium - vestis k2

Prælakeret aluminium

Vores prælakeret aluminium fås i K2 og 3D-overflader med en unik farvepalet og falsekvalitet, hvilket er ideelt for komplekse facadeprojekter. Med en anti-ridse-overflade og 40 års garanti kan prælakeret aluminium være attraktivt til projekter, som kræver en vedligeholdelsesfri løsning og flot udseende.

Se muligheder
sort aluminium plader

Sort aluminium

NG ZINK A/S har i samarbejde med Mazonetto fået fremstilet en prælakeret aluminium, som optisk fremstår med samme udtryk som en antracit sort zink. Fordelen ved at benytte en prælakeret aluminium i antracit sort zink optik i stedet for en antracit sort zink er, at den prælakerede aluminium ikke afgiver hvidrust, og at farven bibeholdes bedre. 

Se muligheder