Professionel support

Professionel support

NG ZINK A/S tilbyder en service og support der er helt på højde med kvaliteten af vore produkter. NG PRO Support team er et hold af specialuddannede håndværkere, med den højeste faglige viden og ekspertise inden for fagområdet.

Opstår der situationer eller opgaver der kræver specialtilpasninger, uddannelse, værktøj og lignende er vores hold af eksperter altid klar til at hjælpe jer hurtigt og sikkert igennem processen, så det bedste resultat opnås.

 

NG PRO SUPPORT

  • Uddannelse af jeres medarbejdere
  • Opmåling af projekter
  • Projektering
  • Rådgivning og support
  • Faglig assistance
  • Specialtilpasninger og afslutninger på byggepladsen

Nemmere, hurtigere, bedre

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium

Projektering, opmåling og bestilling

Vi projekterer gerne ordre efter tegning eller mål, og sikrer derigennem at alle tænkelige facetter er indregnet, og alle nødvendige produkter leveres første gang. Alternativt kan vort support team rekvireres til at forestå opmåling, relevante opmålingsskemaer kan hentes her på vores hjemmeside.

Uddannelse

For at effektivisere montagen yder vi alle vore kunder diverse relevante kurser, hvor vi gennemgår de byggetekniske vejledninger samt diverse tips og trick som kan lette montagen og sikre det bedste faglige resultat. Desuden kan alle relevante monteringsvejledninger rekvireres i papirform direkte på vores hjemmeside, lige som disse også tilbydes i videoform.

Produktion

Vi producerer produkterne efter de indsendte mål, og med de nødvendige specialtilpasninger, og laver al fagarbejdet der kræver specialviden eller værktøj.

Levering

Produkterne leveres monteringsklare direkte på byggepladsen, eller hos jer selv. normalt inden for en periode på 1-3 hverdage.

Rådgivning

Opstår der tvivlsspørgsmål eller der brug for hurtig vejledning, sidder vore interne rådgivere, der består af fagfolk, der alle har solid og relevant baggrund for at kunne guide og vejlede jer på bedste vis, klar ved telefonen, og rådgiver jer med sikkerhed godt igennem processen.

Support

Opstår der situationer hvor der kræves specialkompetencer, værktøj eller tilpasninger, står vort NG PRO Support team klar til hurtigt at rykke ud og hjælpe jer færdig med processen.

Marketing

NG ZINK A/S tilbyder vore faste kunder en bred palette af markedsførings support og materialer. Hvilket inkludere alt fra kundetilpassede kataloger, postkasse flyers, referencefoto til annonce support inkl. Markedsføringsplanlægning, grafisk opsætning, samt indrykning af annoncer i diverse aviser og fagblade.