Professionelle tagløsninger

Monteringsklare tagløsninger

Monteringsklart tagsystem i zink, kobber og aluminium. NG PRO Roof er et professionelt tagsystem med stående false.

Tagbannerne leveres i standard ”dækbredde” på 400, 500 eller 600 mm. og i længder op til 16 m.

Disse kan dog også leveres på individuelle ”dækbredde” mål.

Der tilbydes et gratis falsekursus hos NG ZINK A/S.

Alternativt kan false kursus tilbydes gennem vores NG PRO Support koncept på byggepladsen, hvor vores Support Team også kan være behjælpelig med specialtilpasninger og værktøj.

 

NG PRO - ROOF

  • Professionelle monteringsklare tagløsninger med stående fals
  • I zink, kobber og prælakeret aluminium
  • På standard og specialmål
  • Hurtig levering
  • Konkurrencedygtige priser
  • Rådgivning og projektering
  • Gratis montagekursus

Nemmere, hurtigere, bedre

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium.

Projektering, opmåling og bestilling

Vi projekterer tagløsninger efter dine tegninger og mål, hvilket sikrer, at du får leveret løsningen i den rigtig mænge og dimensioner. Vi leverer tagløsninger i stående falsedesign, og vi kan projektere og producere materialerne efter dit behov. At få projekteret tagløsninger hos os betyder, at alle tænkelige facetter er indregnet, og at alle nødvendige produkter leveres første gang. Det forhindrer leveringsfejl og ekstra omkostninger i de næste faser af montagen.

Uddannelse

Undervisning i montagen af tagmaterialer er ikke tilgængelig lige nu, men vi giver vores kunder en omfattende support fra bestilling til det færdige resultat, og vi arbejder løbende på nye vejledninger og supportmaterialer.

Produktion

Vores tagløsninger er produceret efter dine behov og ønsker. Vi bukker og skærer materialerne på vores værksted, så det eneste du skal gøre på byggepladsen, er at montere den opsætningsklare løsning.

Levering

Du får en færdigproduceret tagløsning direkte på byggepladsen eller hos dig selv. Vores tagløsninger bliver leveret inden for en periode på 1-3 hverdage.

Rådgivning

Husk, at vores supporttjenester ikke stopper efter dit køb. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for vejledning i montageprocessen, eller hvis du gerne vil lære mere om vores materialer og produkter.

Support

Vores supportteam er klar til at hjælpe, hvis der opstår store udfordringer. NG ZINK Entreprise kan også stå for hele udførelsen, hvis tagprojektet skal laves i underentreprise.