Professionelle byggeløsninger med livslang holdbarhed

Vi sikrer livslang holdbarhed og giver markedets bedste garanti på byggeløsninger lavet af zink og kobber.

Lad mig se mere

Markedets sikreste byggeløsninger i zink, kobber og aluminium

 

NG ZINKs tagrende-, facade-, kvist- og tagløsninger er professionelle byggeløsninger lavet af materialer af allerhøjeste kvalitet, som løbende testes af uafhængige institutter. NG ZINKs zinkmaterialer er de foretrukne materialer til alle anvendelser, hvor der kræves en naturlig og levende overfladeoptik, lang holdbarhed og eksklusivt udseende.  Zink og kobber løsninger fra NG ZINK er vedligeholdelsesfrie, 100% genanvendelige, og har under normale forhold en holdbarhed på op til 70 år. 

Derfor sælges og monteres NG ZINKs PRO løsninger kun af professionelle fagfolk. Det sikrer et langtidsholdbart og flot resultat som holder hele husets liv. 

Find en tagrende-, facade-, kvist- eller tagløsning som matcher din drømmebolig!

Kontakt vores entreprise team her, og få rådgivning om type, materiale og løsningsvalg. Vores entrepriseteam kan desuden hjælpe med at sætte dig i forbindelse med en lokal håndværker som har den ekspertise som kræves til din løsning. 

Zink inddækning og sternbeklædning på et funkis hus

Vores byggeløsninger


halvrunde tagrender i forpatineret zink

NG PRO Rain

NG Pro tagrendeløsninger er dansk fremstillet, efter de mere end 100 år gamle blikkenslager traditioner, som sikrer et resultat af allerhøjeste kvalitet, såvel som et eksklusivt udseende. PRO-tagrender er karakteriseret ved deres flotte håndloddede dele og skarpe form, som følger husets linjer – i modsætning til maskinfremstillede regnafvandingssystemer med bøjninger. NG Pro Rain konceptet produceres dog i noget mere moderne fremstillingsprocesser, hvorfor priserne ikke er væsentlig højere end andre løsninger.

Facade i stikfals lavet af forpatineret zink

NG PRO Face

Eksklusive facadeløsninger i zink, kobber og aluminium. I arkitekturen er bygningens facade ofte det vigtigste aspekt fra et designmæssigt synspunkt, da den sætter tonen for resten af bygningen. NG Zinks facadeløsninger giver huset et eksklusivt og charmende ansigt, som formidler stilfuld smag, høj værdi og kvalitet, der holder gennem mange generationer. NG ZINK A/S tilbyder en bred vifte af facadesystemer i mange forskellige nuancer - herunder blindfals, stikfals, stående fals, klink og sternbeklædning. Hvilket design ville du vælge?

sadeltagskvist i blank zink

NG PRO Attic

Kviste har været populære hos de danske husejere i rigtig lang tid, hvilket ikke er overraskende, når man betragter kvistens positive effekter på husets loftetage. Vores kvistløsninger hjælper håndværkere med at effektivisere arbejdsprocesserne og færdiggøre projekterne nemmere. Hos NG Zink kan du få kvistbeklædning i halv- eller delfabrikation. • Halvfabrikation: hvor vores kunder leverer kvisten hos os, og vi monterer beklædningen. • Delfabrikation: hvor vi kun producerer selve kvistbeklædningen efter tegning og mål, og virksomheden selv monterer de færdigproducerede kvistbeklædningsdele.

Tag i forpatineret zink

NG PRO Roof

Tagsystem i zink og kobber med livslang holdbarhed. NG PRO Roof er et professionelt tagsystem med stående false. Et tagsystem i zink og kobber er det højteknologiske svar på behovet for slidstærkt, brandsikkert, letvægts tagdækning, der giver et eksklusivt udtryk til ethvert hjem. Premium metaltage såsom zink- og kobbertagsystemer er betragtet som livstidssystemer, dvs. hvis et metaltag er monteret på den korrekte måde, behøver man ikke at montere et andet tag på sit hjem eller bygning igen. Tag i zink og kobber holder hele husets liv, og ofte overlever selve bygningen, som det beskytter, over generationer.

NG PRO

NG PRO byggeløsninger adskiller sig fra almindelige zink- og kobberløsninger på flere punkter såsom fremstilling, udseende, montage og garantien.

Vores firma producerer zink- og kobberløsninger ifølge gammeldags traditioner i blikarbejdet. Mens vores PRO-tagrender er monteringsklare, hvilket sikrer hurtig og nem montage, er de ikke maskinfremstillede som mange andre sammenlignelige løsninger. PRO-regnafvandingssystemer er karakteristiske for deres flotte håndloddede dele og firkantede forme, som følger husets linjer – i modsætning til maskinfremstillede regnafvandingssystemer med bøjninger. Vores PRO facade-, tag- og kvistløsninger er også fremstillet på vores værksted af det dygtigste faguddannede personale. Vores præfabrikation og høj visuel fokusering sikrer et eksklusivt udseende. Selvom vores PRO-løsninger er håndlavede, giver vores præfabrikation optimale vilkår for den mest økonomiske fremstilling, hvilket gør disse løsninger tilgængelige for alle.

Vores supportteam og produktionsafdeling sørger for projektering, specialtilpasninger og giver fuld support og rådgivning både til håndværkere og boligejere. 

Som den eneste på markedet tilbyder NG Zink livstidsgaranti på byggeløsninger i zink og kobber. Vores livstidsgaranti sikrer, at du aldrig skal skifte dine tagrender, facader, kviste eller tag, lavet af zink eller kobber, og monteret af professionelle håndværkere.

Læs mere om NG PRO byggeløsninger her.

 

PR

NG Standard

NG Standard byggeløsninger er maskinfremstillede tagrende-, facade-, kvist- og tagløsninger i massiv zink og kobber. NG Zinks standard løsninger lever ikke op til det eksklusivt udseende af NG PRO byggeløsninger, så de er de foretrukne løsninger til anvendelser, hvor der ikke kræves en høj visuel prioritering (fx mange etage ejendomme). 

NG Zink A/S har Danmarks største lagersortiment af tagrende-, facade-, kvist- og tagløsninger i zink. Disse løsninger monteres hurtigt og nemt.

NB. Vi giver ikke livstidsgaranti på NG Standard byggeløsninger, og vi tilbyder heller ikke rådgivning, projektering og hjælp på byggepladsen. 

ST

Få rådgivning fra NG ZINK

 

Kontakt os, og få rådgivning om type, materiale og løsningsvalg. Vores entrepriseteam kan desuden hjælpe med at sætte dig i forbindelse med en lokal håndværker som har den ekspertise som kræves til din løsning.

 

Kontakt os nu

Og find den byggeløsning som bedst matcher din drømmebolig.