Professionelle byggeløsninger

Monteringsklare byggeløsninger

NG PRO koncepterne er professionelle monteringsklare byggeløsninger, som sikrer at man uden specialuddannet personale eller værktøj kan levere tag, facade, tagrende eller kvistløsninger i zink, kobber og aluminium. Med NG PRO koncepterne følger desuden en lang række af professionelle ydelser der sikrer at man kan levere et resultat af højeste faglige kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nemmere, hurtigere, bedre

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium

Projektering, opmåling og bestilling

Vi projekterer gerne ordre efter tegning eller mål, og sikrer derigennem at alle tænkelige facetter er indregnet, og alle nødvendige produkter leveres første gang. Alternativt kan vort support team rekvireres til at forestå opmåling, relevante opmålingsskemaer kan hentes her på vores hjemmeside.

Uddannelse

Vores undervisningsmaterialer og produktdokumentation giver vores håndværkskunder en række færdigheder, der sikrer, at de får udbygget deres faglighed og kompetencer til at påtage sig flere byggeprojekter og mulighed for at effektivisere deres arbejdsgange. Vi gennemgår gerne de byggetekniske vejledninger med vores kunder samt giver diverse tips og tricks, der kan lette montagen og sikre det bedste faglige resultat.

Produktion

Vi producerer produkterne efter de indsendte mål, og med de nødvendige specialtilpasninger, og laver al fagarbejdet der kræver specialviden eller værktøj.

Levering

Produkterne leveres monteringsklare direkte på byggepladsen, eller hos jer selv. normalt inden for en periode på 1-3 hverdage.

Rådgivning

Opstår der tvivlsspørgsmål eller der brug for hurtig vejledning, sidder vore interne rådgivere, der består af fagfolk, der alle har solid og relevant baggrund for at kunne guide og vejlede jer på bedste vis, klar ved telefonen, og rådgiver jer med sikkerhed godt igennem processen.

Support

NG Pro-byggeløsninger monteres nemmere og hurtigere end sammenlignelige løsninger. Men i meget sjældne tilfælde opstår der situationer, hvor der kræves specialkompetencer, værktøj eller tilpasninger. I disse situationer står vores NG PRO supportteam klar til hurtigt at rykke ud og hjælpe med udfordringerne.