Professionelle bygningsprofiler

Monteringsklare bygningsprofiler

Monteringsklare bygningsprofiler i zink, kobber og aluminium.

NG ZINK A/S er leveringdygtig i alle former for bygningsprofiler på specialmål.

Herunder tagfod, skotrender, vindskede, murafdækning, murkroner, kapsler, blindfals, løskanter, pladesamler og mange flere.

Kun fantasien sætter grænsen, så kontakt os endelig med jeres forespørgsel.

Der kan leveres specialprofiler fra ét styk og op efter - intet er for småt, og meget lidt er for stort.

Under konceptet hører også specialfremstilling af taghætter på mål. Alle profiler og taghætter produceres efter godkendt tegning, hvor vi anbefaler vores kunder at benytte vores dertilhørende opmålingsskema, eller online tegneprogram.

 

NG PRO - PROFILE

  • Monteringsklare bygningsprofiler og taghætter
  • I zink, kobber, blank eller prælakeret aluminium
  • På standard eller specialmål
  • Kort leveringstid af specialløsninger
  • Enkel bestilling
  • Konkurrencedygtige priser
  • Rådgivning og support

Nemmere, hurtigere, bedre

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium

Projektering, opmåling og bestilling

Få projekteret og opmålt dine bygningsprofiler nemt og hurtigt. Vores supportteam tager ansvar for projektering, opmåling og bestilling, hvilket sikrer, at du får løsninger i den korrekte mængde og i de korrekte dimensioner.

Uddannelse

Vi tilbyder vores kunder undervisningsmaterialer og vejledninger, der gør det nemt for håndværkere at montere opsætningsklare bygningsprofiler. Det er med til at sikre, at håndværkeren erhverver sig alle de nødvendige færdigheder til en sikker og flot montage.

Produktion

Ligesom kviste-, tagrende-, tag- og facadeløsninger er bygningsprofiler også produceret efter individuelt behov. Vores håndværkere sørger for, at materialerne er skåret og bukket efter dine mål og tegninger.

Levering

Dine monteringsklare bygningsprofiler ankommer med alt nødvendigt tilbehør inden for 1-3 dage fra bestillingen. Så du er hurtigt i gang med montagen uden lang ventetid i arbejdsprocessen.

Rådgivning

Har du brug for ekstra vejledninger ift. montagen? Eller er du nysgerrig efter, hvad for nogle materialer vi har, og hvilke dimensioner der er tilgængelige? Så ring til os for grundig vejledning, rådgivning og support – ligegyldigt hvor du står i arbejdsprocessen.

Support

Du kan også stole på vores supportteam, hvis der opstår udfordringer og problemer i montageprocessen. Ring til os, og vi giver dig support på byggepladsen, hvis problemet ikke kan løses på anden måde.