Kvistløsninger

zink kviste

Zink og kobber kviste fremstillet efter dine mål og dimensioner

Vores præfabrikerede kviste kan fås i halv- eller del-fabrikation i både zink og kobber. Vi tilbyder løsninger i alle kvisttyper og dimensioner.

Se muligheder
Fladtagskvist

Fladtagskvist

Bredde kviste har typisk fladt tag. De leder vandet bagud og ned langs siderne af kvisten.

Kvistbeklædning til fladtagskvist fås i blindfalsprodukter og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til fladtagskviste i halv- og delfabrikation.

Buetagskvist

Buetagskvist

Buetagskvist er et alternativ til sadeltagskvist. Afhængigt af kvistens bredde bygges buetagskviste med forskellige radier.

Kvistbeklædning til buetagskvist fås i blindfals og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til buetagskviste i halv- og delfabrikation.

Facadekvist

Facadekvist

En facadekvist forlænger facaden og giver huset et moderne og unikt udseende. Derudover gør det loftetagen betydeligt lysere og rummeligere.

Kvistbeklædning til facadekvist fås i stående fals produkter og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til facadekviste i delfabrikation.

mansardkvist

Mansardkvist

Mansardkviste bruges typisk som en del af et københavnertag, og det bygges på den nederste del af taget. De fylder ikke meget, og derfor er de en billig løsning. Samtidig giver de et elegant og defineret udtryk til huset.

Kvistbeklædning til mansardkviste fås i blindfalsprodukter, og det kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til mansardkviste i halv- og delfabrikation.

Taskekvist

Taskekvist

Taskekviste ligner fladtagskviste og er særligt velegnet med bredde kviste. Sammenlignet med fladtagskviste er de betydeligt længere, og kvistens tag falder fremefter.

Kvistbeklædning til taskekvist fås i blindfalsprodukter og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til taskekviste i halv- og delfabrikation.

cirkelkvist

Cirkelkvist

Kvistbeklædning til cirkelkviste fås i stående fals produkter og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til cirkelkviste i halv- og delfabrikation.

sadeltagskvist

Sadeltagskvist

Sadeltagskvist er en klassiker i det danske byggeri - de fleste kviste i Danmark er sadeltagskviste. Sadeltagskviste passer perfekt til både traditionelle og moderne huse, og de giver en pæn tagafslutning.

Kvistbeklædning til sadeltagskviste fås i blindfalsprodukter, og det kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til sadeltagskviste i halv- og delfabrikation.

Opmål dine kvistprojekter, og få et uforpligtende tilbud på kvistløsninger i zink, kobber eller aluminium

Opmål
kvist i blank zink

Blank zink

Zink er i sin naturlige form blank, men vil med tiden gennem patintering få sin velkendte naturlige matgrå overflade.

kvist i forpatineret zink

Forpatineret zink

Zink som inden opsætningen har gennemgået en kemisk fremskyndelse af patineringsprocesseen og derfor allerede har fået sin flotte naturlige matrå overflade.

kvist i sort zink

Antracit sort zink

En special patinering som giver zink en antracit sort optik. Den naturlige patinering af matrialet fortsætter og materialet får med tiden en lysere antracit / grå optik.

kvist i kobber

Kobber

Kobber har som udgangspunkt sin velkendte rødlige kobberglans, men patinerer med tiden til en brunlig overflade, og under specielle miljømæssige påvirkninger til den karakteristiske irgrønne farve.