Professionelle kvistløsninger

Monteringsklare kvistbeklædninger

Monteringsklare kvistbeklædning i zink, kobber og aluminium. NG PRO Attic systemet gør det muligt at få leveret præfabrikeret kvistbeklædning på mål. Kvistbeklædningerne leveres som både halv fabrikation såvel som del fabrikation.

Halv-fabrikation - hvor vores kunder leverer kvisten hos os, og vi monterer beklædningen.

Del-fabrikation - hvor vi kun producerer selve kvistbeklædningen efter tegning og mål, og virksomheden selv laver kvisten og monterer de færdig producerede beklædningsdele, tag, front og flunk.

Der er tillige mulighed for kursus i beklædning af kviste.

 

NG PRO - ATTIC

  • Professionelle monteringsklare beklædninger
  • I zink, kobber eller prælakeret aluminium
  • Halv eller del-entreprise
  • Konkurrencedygtige priser
  • Enkel bestilling og montering
  • Hurtig levering af specialløsninger
  • Rådgivning og projektering
  • Gratis montagekursus

Nemmere, hurtigere, bedre

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium

Projektering, opmåling og bestilling

Der findes mange forskellige kviste i Danmark med forskellige former og design. Hvis kvistløsninger ikke er blandt de opgaver, man laver i sin hverdag, kan selv projektering forårsage udfordringer. Vi hjælper dig med at opmåle, projektere og bestille beklædning i zink, kobber og aluminium til dit kvistprojekt, så du kan være sikker på, at du har bestilt materialer i den rigtige mængde og i de korrekte dimensioner med alt nødvendigt tilbehør.

Uddannelse

Kviste er en klassisk del af den danske arkitektur, og der er mange renoveringsprojekter og meget nybyggeri, der anvender kvistbeklædning i zink. På grund af stor efterspørgsel udvikler vi løbende uddannelsesmaterialer til vores håndværkskunder, hvilket sikrer, at de kan erhverve sig alle de nødvendige færdigheder og den viden, de har brug for i montageprocessen.

Produktion

Vores produktionsafdeling sørger for, at alle kvistbeklædningsdele er produceret efter dine mål og ønsker. Vi bukker og skærer materialerne efter individuelt behov og producerer også alt tilbehør. Vores håndværkere kan tilbyde halv- og delfabrikation. Vælger du halvfabrikation, skal du levere kvisten på vores værksted, hvor du får zinkbeklædning monteret på kvisten. Vælger du delfabrikation, leverer vi den monteringsklare kvist på byggepladsen, hvor du selv skal montere løsningen.

Levering

Du får din opsætningsklare kvistløsning med alt nødvendigt tilbehør leveret inden 1-3 dage fra bestillingen.

Rådgivning

Du kan stole på os fra bestilling til det færdige resultat. Ring til os, når som helst du har spørgsmål vedr. kvistmaterialer, designmuligheder, kvistmontage – ligegyldigt om du kun overvejer at købe produktet eller allerede er på byggepladsen og midt i montageprocessen. Du får øjeblikkelig hjælp, når som helst du har tvivlsspørgsmål eller har brug for vejledning.

Support

Der kan opstå uforudsete situationer på byggepladsen, hvilket kan resultere i lang problemløsnings- og ventetid. For at hjælpe vores kunder og give dem en 100% sikker løsning, sidder vi klar til at rykke ud på byggepladsen og hjælpe med udfordringer, hvis de ikke kan løses på anden måde.