Tag & Facade

sort zink facade

Vedligeholdelsesfrie og holdbare løsninger i zink, kobber og aluminium

Et zinktag eller en zinkfacade holder i mange årtier uden vedligeholdelse. De giver bygningen et elegant udtryk i naturens flotte farver. Kobberfacader og tag er også meget populære i Danmark og er ideelle til byggeprojekter med høje æstetisk krav. Ønsker man en mere økonomisk løsning, kan man også vælge prælakeret aluminium til sine tag- eller facadeprojekter. Vi skræddersyer vores løsninger efter kundernes mål og ønsker og leverer monteringsklare løsninger med alt tilbehør.

Se muligheder
sort zink sternbeklædning

Sternbeklædning

Stern beklædning i zink, kobber og blank eller prælakeret aluminium er en tidløs og vedligeholdelsesfri beklædning. Samtidigt er det på grund af den lette montage og lange holdbarhed en yderst økonomisk løsning. Sternbeklædning monteres med blindfalse, som sikrer en tæt og æstetisk løsning som har en livslang holdbarhed. Sternbeklædning kan leveres i såvel Blank zink, forpatineret zink, sort zink eller kobber. Desuden kan denne også leveres i helt specifikke ral farver, så denne kan tilpasses døre, vinduer og lignende. NG ZINK benytter kun materialer af allerhøjeste kvalitet, som løbende testes af uafhængige institutter. Derfor tilbyder NG ZINK også markedets bedste garantier på sternbeklædninger i zink, kobber og aluminium. Sternbeklædningen kan leveres på helt individuelle mål, hvilket sikrer et helt ensartet resultat, og samtidigt en hurtig montage, samt en langtidsholdbar løsning.

Se muligheder
blindfals zink facade

Blindfals

De rektangulære blindfalse plader tilbyder en elegant beklædningsløsning til både store og mindre facadeoverflader. Samlingerne tilføjer overfladen et lækkert design, hvilket kombinerer perfekt både med mursten og betonvægge. Systemet bruger blindfals (en slags samleprofil) på alle fire sider og kan monteres enten vandret eller lodret. De præfabrikerede plader monteres med skjult fastgørelse.

Mønstret af blindfals facadesystemer fremhæver et rent og stilfuldt udtryk. Udover store facadeområder er blindfals også den foretrukne (og ofte den eneste) designoption for beklædning af gavle, stern og kviste.

Se muligheder

Stående fals

Den stående false system giver et flot udtryk til huset og er også det mest udbredt design for zinktage. Designet giver mulighed for at skabe kontinuitet mellem tag og facade og blande dem som en. Som navnet "stående false" indebærer, består systemet af false. Dette design monteres hurtigt og til en rimelig pris, hvilket skyldes, at profilerne er monteringsklare og fås i store dimensioner.

Stående fals facadesystemer fås i zink, kobber og aluminium. Du kan vælge mellem vandrette og lodrette stående fals facader.

Se muligheder
stikfals zink facade

Stikfals

Stikfals systemet er velegnet til store facadeoverflader og kan monteres både lodret og vandret.  Præfabrikerede stikfals profiler fås i forskellige størrelser, men typisk er længden mellem 1 og 3 meter.

Dette system giver den største fleksibilitet med hensyn til designmuligheder. Man kan nemlig regulere fugebredden og på den måde styre, hvor ensartet overfladen bliver. Anvend smalle fugebredder for et ensartet look, og øg fugebredden for at skabe markante linjer på overfladen.

Se muligheder
klink zink facade

Klink

Systemet ligner stikfals facaden og består af de samme elementer. De overlappende paneler er leveret efter individuel mål, installeret vandret og fås i forskellige længder (typisk 1-2-3 m).

Klink design er på samme tid klassiske, udtryksfulde og moderne. Den ru struktur af klink facadesystemer og spil af lys og skygge på overfladen giver et unikt udtryk til huset.

Se muligheder
zink coils

Plader & coils

Vores zinkmaterialer fås i både blank og forpatineret form. NG Zinks blank zink er valsblank titanzink, en legering med en renhedsgrad på mindst 99,995% Zink med ganske små mængder tillegeret kobber, titan og aluminium.  

Se muligheder

Opmål dine facadeprojekter, og få et uforpligtende tilbud på byggeløsninger i zink, kobber eller aluminium

Opmål
blank zink facade med blindfals

Blank zink

Zink er i sin naturlige form blank, men vil i kontakt med ilt og vand med tiden gennemgå en patinering og få sin velkendte naturlige matgrå overflade. Patinering beskytter materialet mod korrosion.

Se muligheder
sort zink facade med blindfals

Antracit Sort Zink

En special patinering som giver zink en antracit sort optik. Den naturlige patinering af materialet fortsætter og materialet får med tiden en lysere antracit / grå optik.

Se muligheder
forpatineret zink med blindfals

Forpatineret Zink

Zink som inden opsætningen har gennemgået en kemisk fremskyndelse af patineringsprocessen og derfor allerede har fået sin flotte naturlige matgrå overflade.

Se muligheder
kobber facade med blindfals

Kobber

Bygningskobberets udseende forandres over tid gennem den naturlige forvitring og ændring af patina. Derigennem går den oprindelige rødlige kobberglans over i en række af brune farvetoner, før overfladen under bestemte miljømæssige påvirkninger får sin karakteristiske irgrønne fremtoning.

Se muligheder
aluminium facade med blindfals

Aluminium

Aluminium produkter har også lang levetid, er 100% genanvendelige og er korrosionbestandige - ligesom zink og kobber. Vores facadebeklædninger fås i mange forskellige nuancer.

Se muligheder