Professionelle tagrende løsninger

Monteringsklare tagrendeløsninger

Monteringsklart tagrendesystem i zink, forpatineret zink, sort zink og kobber, med håndloddede bajonetknæ, geringer, vandudkast samt pålodning af endebunde og tudstykker på mål.

NG ZINK A/S har Danmarks største lagersortiment af standard tagrendetyper, størrelser og materialer i alt - i 32 standardmuligheder.

Konceptet giver desuden mulighed for helt individuel tilpasning af produkterne efter eget ønske og med kort leveringstid.

Vi projekterer materialerne efter tegning, hvilket sikrer at vores kunder altid får alle de nødvendige materialer i de rigtige mængder, og til den angivne tid.

Produkterne leveres monteringsklare hos virksomheden eller på byggepladsen, og vi tilbyder i den forbindelse alle vores nye kunder et gratis loddekursus, da det eneste I selv skal gøre er at lodde de ikke synlige indvendige sammenlodninger af tagrenderne. Alternativt kan produkterne limes.

 

NG PRO - RAIN

 • Professionelle monteringsklare tagrendeløsninger
 • Fremstillet i massiv zink eller kobber
 • Livslang holdbarhed med garanti
 • Enkel bestilling og montering
 • Danmarks største lagersortiment
 • Håndloddede bajonetknæ, geringer, sokkelknæ, vandudkast.
 • Pålodning af endebunde og tudstykker efter mål/tegning
 • Specialløsninger og tilpasninger
 • Konkurrencedygtige priser
 • Rådgivning og projektering
 • Gratis loddekursus

Nemmere, hurtigere, bedre

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium

Projektering, opmåling og bestilling

Projektering af tagrendeløsninger er en af de mest afgørende dele af tagrendeprojektet. Laver man små fejl i denne fase, kan man forvente øgede omkostninger og store problemer i resten af byggeprojektet. Vores supportteam projekterer efter dine tegninger og mål og sørger for, at du får leveret materialer i de rigtige dimensioner og mængde. Projektering, opmåling og bestilling af tagrender ved hjælp af vores eksperter sikrer et perfekt resultat og hurtig færdiggørelse af projektet.

Uddannelse

Uddannelse af vores kunder er en kernedel af vores NG PRO-Support-koncept. En lang række undervisningsmaterialer, montagevejledninger, produktdokumentation og videomaterialer samt tips og tricks fra vores dygtige tekniske afdeling sørger for, at vores håndværkskunder får en række færdigheder, der sikrer et resultat af allerhøjeste kvalitet samt effektive arbejdsgange.

Produktion

Vi producerer tagrendeløsninger efter dine mål, dimensioner og ønsker. Du får færdigproducerede, monteringsklare regnafvandingssystemer, som bl.a. indeholder: påloddet endebunde, påloddet tudstykke efter dine mål, påloddet ekspansionsstykke, håndloddede geringer og bajonetknæ, montageanvisning og montagevejledninger.

Levering

Din tagrendeløsning leveres monteringsklar direkte på byggepladsen eller hos dig selv. Normalt inden for en periode på 1-3 hverdage.

Rådgivning

Har du spørgsmål, eller har du brug for hurtig vejledning ift. tagrendeløsninger og montage? Vores eksperter sidder klar til at vejlede dig på bedste vis – både i telefonen og på Face Time. Ring til os, hvis du har spørgsmål vedr. tagrendematerialer, dimensioner, design, eller hvis du allerede er i gang med at montere tagrenderne, men der opstår problemer i montageprocessen. Du er også velkommen til at spørge efter vores tagrendevejledninger og kataloger.

Support

Vi tager ansvar for vores kunder i hele byggeprocessen. Vores løsninger kan monteres uden specialuddannet personale og værktøj. Men i sjældne tilfælde oplever vores kunder udfordringer under montagen, som ikke kan løses via telefonisk support. I disse tilfælde står vores supportteam klar til at rykke ud og hjælpe jer igennem processen.