Regnafvanding

arkitekt zink tagrende

Zink- og kobbertagrender i højeste kvalitet

Vi har Danmarks største udvalg af zinktagrender og kobbertagrender. Vores løsninger er monteringsklare og skræddersyede efter kundernes mål.

Se muligheder
Halvrunde tagrender

Halvrund

Den velkendte halvrunde tagrende. Fås i størrelser fra 8”-16”. Den mest anvendte dimension til almindelig parcelhus byggeri er en 11”, som har en bredde på 125 mm. En 11” zinktagrende fra NG ZINK A/S er dog dybere end en sammenlignelig 125 mm stål- eller plasttagrende, hvorfor den har en væsentlig højere afvandings kapacitet, hvilket med fremtidige vejrforhold for øje, giver mulighed for at få en tagrende, der både passer i udseende og kapacitetsmæssigt til huset. Halvrunde tagrender leveres med runde nedløbsrør i dimensioner fra ø60 til ø100.

Se muligheder
Arkitekt eller kvartrunde tagrender

Kvartrund / arkitekt

Den arkitektonisk flotte kvartrunde tagrende, også kendt som arkitekttagrenden, produceres udelukkende til det danske marked, og fås i flere dimensioner. Den mest anvendte er en 333, som har en bredde på 125 mm. Denne har dog en større afvanding end en 11” halvrund tagrende grundet den anderledes udformning, hvorfor den er et ideelt valg til huse med stort afvandings behov, eller blot på grund af sin flotte udseende og form. Den kvartrunde tagrende leveres lige som den halvrunde også med runde nedløbsrør.

Se muligheder
firkantet tagrende

Firkantet

Firkantede tagrender bliver mere og mere udbredte, og passer flot til tidens nye minimalistiske byggeri. Den mest benyttede størrelse er 333, som har en bredde på 125 mm. Den har som den kvartrunde arkitekt tagrende en højere afvandingskapacitet. Den firkantede tagrende kan leveres både med firkantede såvel som runde nedløbsrør.

Se muligheder

Opmål dine tagrendeprojekter og få et uforpligtende tilbud på tagrendeløsninger i zink eller kobber

Opmål
halvrund blank zink tagrende

Blank zink

Vores blank zink er valsblank titanzink med en renhedsgrad på mindst 99,995% zink med ganske små mængder tillegeret kobber, titan og aluminium. Ved udsættelse for vind og vejr får zink sin velkendte naturlige matgrå overflade.  Patineringsprocessen begynder lige efter indbygningen sker - alt efter omstændighederne, hurtigt og ensartet. En stabil, ensartet optik kan fremkomme efter et par uger, men det kan også tage op til et år. 

Se muligheder
halvrund sort zink tagrende

Antracit Sort Zink

Vores sort zink er en ekstra, forpatineret overfladevariation i anthrazit-sort optik. Den regelmæssige, næsten sorte overflade fremkommer ved en kemisk overfladebehandling på fabrikkens eget yderst moderne patineringsanlæg i tilslutning til valseprocessen for det valsblanke zink. Lige fra færdiggørelsen opnår moderne, usædvanlige byggerier det ønskede unikke udseende. 

Se muligheder
halvrund forpatineret zink tagrende

Forpatineret zink

Forpatineret zink er det moderne optiske alternativ til blank zink uden at man må give køb på dets fordele mht. materialekvalitet og anvendelighed. Hvis man lige fra begyndelsen ønsker en bemærkelsesværdig optik gennem en regelmæssigt patineret zinkoverflade, anbefales anvendelse af forpatineret zink. Den silkeblanke, titangrå overflade fremkommer ved en kemisk overfladebehandling på fabrikkens eget, ultramoderne patineringsanlæg. 

Se muligheder
halvrund kobber tagrende

Kobber

De væsentligste grunde til at anvendelsen af kobber har været populær i flere århundrede, er de gode forarbejdningsmuligheder og den æstetisk tiltalende overflade. En bygnings udseende vil forandres over tid, gennem den naturlig forvitring og ændring af patina (beskyttelseslag). Derigennem går den oprindelige, rødlige kobberglans over i en række af brune farvetoner, før overfladen efterhånden, under bestemte miljøpåvirkninger, får sin karakteristiske grønne fremtoning. Kvalitet, lang levetid og æstetik har været overbevisende argumenter i flere århundrede. 

Se muligheder