Zink

halvrunde tagrender i forpatineret zink

Tagrender

Tagrender fås i forskellige zinkmaterialer, dimensioner og former. Hos NG Zink kan du vælge fra halvrunde, kvartrunde og firkantede tagrender i blank, forpatineret og sort zink.  

Se muligheder
arkitekt tagrender og nedløbsrør i blank zink

Nedløbsrør

Nedløbsrør fås i forskellige farver, materialer og former. Hos NG Zink kan du vælge fra halvrunde og firkantede nedløbsrør i forskellige zink-, kobber- og aluminiumsmaterialer.

Se muligheder
Forskellige bygningsprofiler

Bygningsprofiler

En bygningsprofil har både en vigtig funktionel rolle og giver æstetisk værdi til bygningen. NG Zink har Danmarks største lagersortiment af bygningsprofiler, som er produceret efter individuelle mål og behov. Tagfod, sternbeklædning, vindskede, skotrender, kapsel, sålbænk, murkrone, løskanter og pladesamler er afdækninger, som udgør nogle af de vigtigste bygningsprofiler i tag- og facadesystemet.

Se muligheder
zink coils

Plader & coils

Vores zinkmaterialer fås i både blank og forpatineret form. NG Zinks blank zink er valsblank titanzink, en legering med en renhedsgrad på mindst 99,995% Zink med ganske små mængder tillegeret kobber, titan og aluminium.

NG Zinks zinkmaterialer er de foretrukne materialer til alle anvendelser, hvor der kræves en naturlig og levende overfladeoptik. Hertil hører bl.a. tagdækning, den komplette tagafvanding inklusive tilbehør, opbevaring og murafdækning. De mange anvendelsesmuligheder skyldes vores zinkmaterialers fremragende forarbejdningsegenskaber, som næsten ikke sætter nogen grænser. 

Se muligheder

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at levere topkvalitetsløsninger i zink

Læs hvorfor
blank zink plader

Blank zink

Zink er i sin naturlige form blank, men vil i kontakt med ilt og vand med tiden gennemgå en patinering og få sin velkendte naturlige matgrå overflade. Patinering beskytter materialet mod korrosion.

Se muligheder
forpatineret zink plader

Forpatineret zink

Zink som inden opsætningen har gennemgået en kemisk fremskyndelse af patineringsprocessen og derfor allerede har fået sin flotte naturlige matgrå overflade. (Bemærk: Zink fås også i andre nuancer).

Se muligheder
sort zink plader

Sort zink

En special patinering som giver zink en antracit sort optik. Den naturlige patinering af materialet fortsætter og materialet får med tiden en lysere antracit / grå optik. Sort zink i antracit-look giver et elegant, iøjefaldende udtryk til boligen og er blevet yderst populært i minimalistisk arkitektur.

Se muligheder