Professionelle facadeløsninger

Monteringsklare facadeløsninger

Monteringsklare facadesystemer i zink, kobber og aluminium. NG ZINK A/S tilbyder en bred vifte af monteringsklare facadesystemer. Herunder blindfals, stikfals, stående fals, klink og sternbeklædning. Produkterne leveres i såvel standard som specialmål.

Vi projekterer materialerne efter tegning og mål, og tilbyder alle kunder et montagekursus hos os, hvor alle byggetekniske vejledninger, arbejdsgange og relevante tips og tricks gennemgås, hvilket sikrer en hurtig, nem og holdbar montage.

Kræver projekter individuelle tilpasninger på byggepladsen eller specialværktøj, står vores NG Pro Support team klar til at rykke ud og guide jer igennem processen.

 

NG PRO - FACE

  • Professionelle monteringsklare facadeløsninger
  • Blindfals, stikfals, stående fals, klink og sternbeklædning
  • I zink, kobber og prælakeret aluminium
  • På standard eller specialmål
  • Hurtig levering af specialløsninger
  • Konkurrencedygtige priser
  • Rådgivning og projektering
  • Gratis montagekursus

Nemmere, hurtigere, bedre

Det har aldrig været nemmere at levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium

Projektering, opmåling og bestilling

Facadeløsninger er komplekse projekter, og selv projektering kræver stor præcision og erfaring. Vi hjælper vores kunder med opmåling, projektering og bestilling af facadeløsninger, så de får alle facadedelene i den rigtige mængde og i de korrekte dimensioner. Det sikrer en problemfri montage på byggepladsen og en effektiv arbejdsproces med omkostninger, som er kendt på forhånd.

Uddannelse

Med hensyn til det voksende behov for facadeløsninger i zink udvikler vi undervisningsmaterialer i den nærmeste fremtid. Du er altid velkommen til at kontakte vores supportteam for omfattende support og vejledninger samt tips og tricks.

Produktion

Vores håndværkere producerer alle facadedelene monteringsklart til vores kunder. Uanset om du har brug for stikfals, blindfals, stående fals eller klinkfacade, så bukker, skærer og leverer vi facadeløsninger efter dit behov.

Levering

Din opsætningsklare facadeløsning leveres direkte på byggepladsen eller hos dig selv. Produkterne bliver leveret inden for en periode på 1-3 hverdage.

Rådgivning

Kontakt vores supportteam, hvis du har tvivlsspørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning vedr. materialer, dimensioner eller designmuligheder. Vi giver dig support fra bestilling til det færdigt resultat.

Support

Du er velkommen til at ringe til os, hvis der opstår udfordringer under montagen. Kan problemet ikke løses i telefonen eller på Skype, rykker vi ud til dig på byggepladsen så snart som muligt.