Få en uforpligtende snak med vores specialister

Vi klarer fagarbejdet – du klarer montagen

 

NG PRO er et helt unikt koncept i byggebranchen med det formål at effektivisere zink-, kobber- og aluminiumprojekter: Opgaver, som mange associerer med langsommelighed, besvær og store omkostninger.

Vi fremstiller tagrender samt facade-, kvist- og tagbeklædning efter specialmål og individuelle byggeprojekter. På denne måde minimeres arbejdet på byggepladsen, og der er ingen krav om specialviden og tilpasninger under projektering og montage. Det gør det muligt for bygge- og håndværksvirksomheder at gennemføre montagen væsentligt hurtigere og nemmere end normalt  (hvor specialdele enten skal produceres på stedet eller hos mindre, lokale leverandører). Vi leverer de monteringsklare løsninger direkte på byggepladsen 24-48 timer efter bestillingen.

Vores monteringsklare løsninger og support koncept sikrer, at du - uden specialuddannet pesonale og værktøj, kan levere professionelle byggeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige priser.

 

I 2019 har over 2000 danske bygge- og håndværksvirksomheder valgt NG PRO-byggeløsninger for at spare tid og omkostninger samt levere en eksklusiv, holdbar løsning til kunderne.

 

Er du også klar til at effektivisere dine byggeprojekter i zink? Så udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak med vores eksperter. Vores eksperter kan rådgive dig om følgende:

  • Materialevalg: materialeegenskaber, drift og vedligeholdelse
  • Produktvalg: typer, dimensioner og egenskaber
  • Priser
  • Uddannelsesmuligheder
  • Supportmuligheder: projektering og fremstilling
  • Opmåling: Hvis du ønsker hjælp med opmåling, aftales prisen på forhånd inden sagens opstart

Book en ekspert

Det har aldrig været .....


Hurtigere

Hurtigere i gang, hurtigere færdig. Vi har Danmarks største sortiment af standardløsninger. Vi leverer også individuelle løsninger fra dag til dag. Vores løsninger monteres hurtigere end andre sammenlignelige løsninger.

Nemmere

Vi rådgiver jer i jeres valg af materiale, typer m.m. Vi projekterer efter jeres tegninger eller opmåling. Vi laver alt fagarbejdet. Jeres håndværkere skal kun klare montagen. Vi leverer alle de nødvendige materialer monteringsklare direkte til byggeriet.

Sikrere

Vi garanterer fejlfri levering (når vi projekterer). Vi giver markedets bedste produkt garanti på vores NG PRO løsninger. Vi rådgiver og guider håndværkeren igennem hele processen. Med en præfabrikeret løsning kender du præcist alle omkostningerne.

Bedre

Dansk produceret af det dygtigste faguddanede personale. Stor visuelt fokusering, med respekt for de håndværksmæssige traditioner. Vi benytter kun materialer af allerhøjeste kvalitet, som testes af uafhængige institutter. Vores præfabrikation sikrer en høj ensartet kvalitet. Livslang holdbarhed med garanti.

Billigere

Ingen ventetid og koordineringen ved at bruge samme håndværker til hele opgaven. Vores præfabrikation giver optimale vilkår for den mest økonomiske fremstilling. Vi sælger direkte til håndværkeren, så man sparer fordyrende mellemled. Vores løsninger monteres hurtigere end andre sammenlignlige løsninger.

NG ZINK A/S

NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag- og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium. NG ZINK A/S er leveringsdygtig i råmaterialer til egen forarbejdning, såvel som færdigt producerede produkter - klar til montage.

Hvorfor NG PRO løsningerne

Professionel montage
En professionel rådgivning og montage giver et professionelt resultat med garanti. Derfor sælges og monteres NG ZINKs PRO løsninger kun af professionelle fagfolk.

Livslang holdbarhed
Zink og kobber løsninger fra NG ZINK har under normale forhold en holdbarhed på op til 70 år.

100 % genanvendelig
Zink og kobber er 100% genanvendelige, og derfor set fra et miljømæssigt synspunkt en optimal løsning.

Vedligeholdelsesfri
Zink- og kobberløsninger fra NG ZINK er vedligeholdelsesfrie.

Billigst i længden
NG PRO zink- og kobberløsninger er set i forhold til holdbarhed og brugstid den billigste tag og facadeløsning.

Markedets bedste garanti
Vi tilbyder markedets bedste garanti på monteringsklare NG PRO-løsninger.

Dokumenteret kvalitet
NG PRO-løsningerne er dansk produceret af materialer af den højeste kvalitet som løbende testes af uafhængige institutter.

 

Kontakt os nu

Og hør mere om hvordan vi kan sikre dig den bedste zink eller kobberløsning.