Cookie- og privatlivspolitik

NG Zink A/S (CVR: DK 32838197) er ejer af websitet www.ng-zink.dk og dermed dataansvarlig for behandlingen af heraf. Når du besøger vores website, tilmelder dig vores nyhedsbrev og downloader vores indhold, lagres der cookies, som opfylder forskellige formål.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er et lille stykke tekst, der sendes til din browser fra et website, du besøger. Den hjælper websitet med at huske oplysninger om dit besøg som f.eks. dit foretrukne sprog og andre indstillinger. Dette gør dit næste besøg nemmere, og websitet bliver mere brugbart. Cookies spiller en vigtig rolle. Uden dem ville det være meget mere frustrerende at bruge nettet. Cookies gemmes på din computer, smartphone eller anden enhed du bruger. Cookies sættes første gange, du besøger en hjemmeside og kan genkendes næste gang du besøger hjemmesiden. Cookien bliver fornyet, hver gang du besøger vores hjemmeside, og det kan variere, hvor længe den er gemt på det stykke udstyr, du bruger til at komme på ng-zink.dk fra.

Cookies udgør ikke på nogen måde en trussel mod din enhed og får ikke adgang til programmer, apps eller personlige informationer på din enhed. Den kan ikke overføre virus eller andre skadelige programmer. Oplysningerne kan ikke bruges til at identificere dig som enkeltperson. Alt foregår anonymt, og vi kan heller ikke bruge cookies til at koble data fra den enhed, du besøger vores hjemmeside fra, sammen med anden information om dig.

Det er Google, som indsamler statistikken ved hjælp af en cookie på din computer. Google indsætter en cookie på din computer på vores vegne, og beskytter dine personlige oplysninger.

 

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, når du downloader indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb eller tilmeldinger via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, stillingsbetegnelse og arbejdsplads. Det vil typisk være i forbindelse med download af indhold eller tilmelding til nyhedsbrev. Vi indsamler ikke personoplysninger, som du ikke selv har givet samtykke til og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

 

Hvorfor samler vi cookies?

NG Zink A/S bruger cookies til at optimere brugeroplevelsen og til udvikling af hjemmesiden ved at indsamle statistik om trafikken på hjemmesiden.

Cookies hjælper os blandt andet med at se, hvornår vores kunder bruger vores hjemmeside, hvad de klikker på, - og hvilken enhed, de bruger til at besøge hjemmesiden. Vi kan også måle rækkevide og frekvens, dvs. hvor mange personer besøger vores hjemmeside, og hvor ofte.

Her kan du se, hvilke oplysninger der bliver gemt i cookies på din computer, når du besøger vores hjemmeside, og hvor længe de bliver gemt:

  • Hvor ofte du besøger vores hjemmeside (2 år).
  • Hvor længe du er på hjemmesiden (30 minutter).
  • Hvilke sider på vores hjemmeside, du har været på (2 år).
  • Hvilken browsertype og browserversion, du bruger (fx Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome) (2 år).
  • Om din computer understøtter Flash, Java og Javascript (2 år).
  • Hvilken landsdel eller by du befinder dig i (2 år).

Når du accepterer vores cookie- og privatlivspolitik og/eller udfylder en formular på vores website, så giver du samtidigt samtykke til, at vi må markedsføre os for dig på alle markedsføringskanaler, eksempelvis e-mail, Facebook, Google, Programmatic Buying mv. Det gælder alle relevante annonceformater, eksempelvis lead ads, InMails og Conversation Ads på LinkedIn, retargeting, IP-targeting mv.

Formålet med dette er, at vi kan sende så målrettet, relevant, værdifuldt og skræddersyet indhold til dig og din virksomhed som muligt – på den rette kanal, i det rette format og på det rette tidspunkt.

I nogle tilfælde vil vi benytte dine oplysninger til at målrette annoncer til både dig og lignende profiler på de sociale platforme. Dette gøres fx igennem lookalike-kampagner.

 

Er det sikkert?

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi har ligeledes truffet foranstaltninger, som skal sikre, at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling.

Vi indsamler og behandler så få oplysninger som muligt, og kun dem der er behov for i forhold til formålet.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi indsamler om dig og mener du, at der er fejl i oplysningerne har du ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger.

Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, der i givet fald slettes bortset fra tilfælde, hvor vi efter lovgivningen skal opbevare oplysningerne.

 

Periode for opbevaring og sletning

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dog vil alle oplysninger blive slettet efter 5 år ved inaktivitet.

Ønsker du at få slettet dine oplysninger, bedes du tage kontakt til os hurtigst muligt. Vi sletter så vidt muligt oplysninger inden for 24 timer. Henvendelse herom kan ske til marketing@ng-zink.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Sådan fravælger du cookies

Du kan selv kontrollere, om du vil have cookies liggende på din computer, smartphone eller tablet Den cookie, vi placerer på din maskine, ligger der som udgangspunkt for altid. Med mindre du selv aktivt sletter dine cookies på din maskine. I de mest gængse browsere gøres det ved at slette historik og/eller browserdata.

 

Derfor skal du ikke fravælge cookies

Vi bruger cookies for at udvikle endnu mere brugervenlige funktioner på hjemmesiden. Vi gør det, for at du skal få endnu nemmere ved at bruge ng-zink.dk.

Hvis du ikke vil acceptere cookies, går du glip af nogle af de bedste funktioner på vores hjemmeside.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.

Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver eksplicit samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i overensstemmelse med gældende ret, dvs. Persondataforordningen.

 

Persondata

NG Zink A/S som virksomhed sørger for, at dit persondata bliver beskyttet. Hvis der er gemt personoplysninger, deler vi dem aldrig med tredjepart. Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os dem ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du kan til enhver tid forlange, at de lagerede personoplysninger berigtiges eller slettes. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.

Klagen indgives til Datatilsynet.