Antracit sort zink

Antracit sort zink

Antracit sort zink er en almindelig blank zink som gennem en kemisk overfladebehandling har opnået sin antrasit sorte optik som passer perfekt ind i den moderne arkitektur og byggestil. Zinken bevarer sin helt naturlige overflade efter den kemiske behandling ligesom alle zinkens naturlige egenskaber også bevares herunder bearbejdningsevne, holdbarhed og genanvendelighed. Antracit sort zink kan benyttes til alle former for beklædning af tag og facade samt til regnafvanding. NedZink Noir leveres desuden med en anti fingerprint coating som beskytter materialet mod tilsmudsning under montage arbejdet: Denne coating slides naturligt af gennem materialets udsættelse for vind og vejr. Ligeledes leveres materialet med en PE beskyttelsesfolie.

Hensyn

Antracit sort zink er et fantastisk flot, levende og naturligt materiale, og er i dag et yderst populært valg, som passer godt ind i nutidens byggeri. Zink er dog et naturmateriale med de fordele og begrænsninger som det medfører. Zink kan afgive udtrækninger af hvidrust, særligt på skygge steder og udhæng hvor zinken ikke naturligt afvaskes af regnvand. ligeledes kan materialet være problematisk i områder med høj saltindhold i luften. Dette er normalt ikke noget problem med blank og forpatineret zink, da det ikke på samme måde er synligt, som på en mørk overflade. Desuden forsætter patineringen hvorved materialet med tiden bliver lysere, hvilket til visse projekter kan være uhensigtmæssigt.

Læs mere om vedligeholdelse af sort zink.

Benyttelse


Regnafvanding

Facade antrasit sort zink

Facade

tag antrasit sort zink stående fals

Tag

Kviste

Zink

Indtager 23. pladsen over de mest udbredte grundstoffer på jorden, og udgør en naturlig tilstedeværelse på såvel jorden, som i menneskets krop.

Det er alment kendt at zinkens naturlige patinering giver bygninger et flot visuelt udtryk. Denne patinering giver dog derudover materialet et beskyttende lag, som i modsætning til rust beskytter materialet mod yderlig korrosion.

Dette giver materialet en meget lang holdbarhed, og gør zink som byggemateriale ekstremt langtidsholdbart, og dermed et fremragende valg som byggemateriale og klimaskærm på bygninger. Såvel som den lange holdbarhed også gør det til et økonomisk valg.

Set fra et miljømæssigt synspunkt, gør den lange holdbarhed og den store genanvendelighed, og de hertil lave omkostninger zinken til et godt valg i forhold til såvel levedygtige byggematerialer som beskyttelse af ressourcer.

Zink tagrender har under normale korrosive forhold en levetid på over 50 år.

 

Zn

Hvorfor NG ZINK

Professionel montage
En professionel rådgivning og montage giver et professionelt resultat med garanti. Derfor sælges og monteres NG ZINK´s antrasit sorte zink kun af professionelle fagfolk.

Livslang holdbarhed
Antrasit sort zink fra NG ZINK har under normale forhold en holdbarhed på op til 70 år.

100 % genanvendelig
Antrasit sort zink er 100% genanvendelig, og derfor set fra et miljømæssigt synspunkt et optimalt bygningsmateriale.

Vedligeholdelsesfrie
Antrasit sort zink fra NG ZINK er vedligeholdelsesfrie.

Billigst i længden
Antrasit sort zink er set i forhold montagetid, holdbarhed og brugstid en af markedets billigste løsninger

Markeds bedste garanti
NG ZINK tilbyder markeds bedste garanti på antrasit sort zink

Dokumenteret kvalitet
NG Zink antrasit sorte zink er af den højeste kvalitet som løbende testes af uafhængige institutter.

 

 

Vareprøve

Ønsker i en vareprøve af materialet, eller har i spørgsmål til produktet, anvendelsen eller andet, så kontakt os endelig, vi har eksperter siddende klar ved telefonen der kan guide jer igennem alle såvel tekniske som praktiske spørgsmål. Hvis i vil læse mere om egenskaberne kan i læse vort materiale katalog her.