Om aluminium

Aluminium som bygningsmateriale

 

Aluminium, som er det tredjehyppigste grundstof i jordskorpen, har lav massefylde (ca. 1/3 af jerns), stor mekanisk styrke i legeringer og er korrosionsbestandigt. Det er let at forarbejde, ugiftigt og uden smag, samt en god leder for både varme og elektrisk strøm.

Aluminiums lave vægt, gode korrosion bestandighed og forarbejdningsevne  gør det til et fortrukket materiale til mange byggekomponenter.

Al

Typer

Facadealuminium

Vores facadealuminium - modsat andre aluminiumstyper - er fremstillet præcist til tag- og facadeløsninger. Materialet fremstår med samme udtryk som en blank zink. NG Zinks facadealuminium er falsbar, så materialet kan anvendes til alle former for facade- og tagprojekter, hvor et flot udseende og langtidsholdbart resultat prioriteres højt. 

Hent brochuren

 

Prælakeret aluminium - K2 overflade

Prælakeret aluminium materialer fås i mange forskellige nuancer. K2 overflade er en anti ridse overflade, hvilket minimerer risikoen for ridser under installation. Ligeledes kan prælakeret aluminium leveres i en stucco overfalde som minimerer muligheden for buler eller flimmer i overfladen. K2-overflade er attraktivt til projekter, som kræver et eksklusivt og unikt udseende. 

Hent brochuren

Prælakeret aluminium - 3D overflade

Prælakeret aluminium i 3D-overflade er et optimalt materiale til alle former for facade- og tagprojekter. Materialet er ikke falsbart, men kan bukkes, hvilket gør det muligt at lave specielløsninger. Vestis 3D-aluminium er en type prælakeret aluminium, som giver huset et eksklusivt udtryk samtidig med en høj beskyttelse mod ridser, buler og flimmer i overfladen. 

Hent brochuren