Stern beklædning i zink, kobber og aluminium

Stern beklædning i zink, kobber og blank eller prælakeret aluminium er en tidløs og vedligeholdelsesfri beklædning. Samtidigt er det på grund af den lette montage og lange holdbarhed en yderst økonomisk løsning. Sternbeklædning monteres med blindfalse, som sikrer en tæt og æstetisk løsning som har en livslang holdbarhed. Sternbeklædning kan leveres i såvel Blank zink, forpatineret zink, sort zink eller kobber. Desuden kan denne også leveres i helt specifikke ral farver, så denne kan tilpasses døre, vinduer og lignende. NG ZINK benytter kun materialer af allerhøjeste kvalitet, som løbende testes af uafhængige institutter. Derfor tilbyder NG ZINK også markedets bedste garantier på sternbeklædninger i zink, kobber og aluminium. Sternbeklædningen kan leveres på helt individuelle mål, hvilket sikrer et helt ensartet resultat, og samtidigt en hurtig montage, samt en langtidsholdbar løsning.

Materialevalg


Zink

Zink er i sin naturlige form blank, men vil med tiden gennem patinering få sin velkendte naturlige matgrå overflade. Zink fås desuden i en forpatineret udgave hvor patineringsprocessen er fremskyndet gennem en kemisk proces, hvorfor materialet allerede ved opsætningen fremstår matgrå. Derudover findes en patineringsproces som giver zink an antracit sort optik.

Kobber

Kobber har som udgangspunkt sin velkendte rødlige kobberglans, men patinerer med tiden til en brunlig overflade, og under specielle miljømæssige påvirkninger til den karakteristiske irgrønne farve. Disse patineringer kan i dag også opnås gennem en kemisk proces, hvorfor det er muligt at levere for-patineret kobber, der fra start kan har det ønskede visuelle udtryk.

Antracit sort zink

En special patinering som giver zink en antracit sort optik. Antracit sort zink giver mulighed for at få et materiale der både passer til nutidens byggeri, samtidigt med at man kan bevare zinkens eksklusive udtryk. Den naturlige patinering af materialet fortsætter og materialet får med tiden en lysere antracit / grå optik.

Aluminium

Aluminium fås i såvel sin naturlige blanke overflade, men kan ligeledes leveres prælakeret i alle tænkelige farver. NG ZINK benytter til sine sternbeklædninger materialer der er prælakeret efter de allernyeste teknikker hvilket sikrer en ekstremt lang holdbarhed af såvel materiale som farve. Disse kan ligeledes leveres med en særlig ridse resistent overflade der sikre der flotteste resultat.

Zink

Indtager 23. pladsen over de mest udbredte grundstoffer på jorden, og udgør en naturlig tilstedeværelse på såvel jorden, som i menneskets krop.

Det er alment kendt at zinkens naturlige patinering giver bygninger et flot visuelt udtryk. Denne patinering giver dog derudover materialet et beskyttende lag, som i modsætning til rust beskytter materialet mod yderlig korrosion.

Dette giver materialet en meget lang holdbarhed, og gør zink som byggemateriale ekstremt langtidsholdbart, og dermed et fremragende valg som byggemateriale og klimaskærm på bygninger. Såvel som den lange holdbarhed også gør det til et økonomisk valg.

Set fra et miljømæssigt synspunkt, gør den lange holdbarhed og den store genanvendelighed, og de hertil lave omkostninger zinken til et godt valg i forhold til såvel levedygtige byggematerialer som beskyttelse af ressourcer.

Zink tagrender har under normale korrosive forhold en levetid på over 50 år.

Zn

Kobber

Kobber er et af de få metaller der optræder som rent metal i naturen, frem for i kemisk forbindelse med andre stoffer. Af den grund har nogle af de tidligste civilisationer haft adgang til dette metal, og mennesker har brugt kobber i mindst 10.000 år. I særdeleshed på grund af materialets æstetisk tiltalende overflade, såvel som de gode forarbejdningsmuligheder og materialets fremragende formbarhed. 

Kobber har som byggemateriale derfor været benyttet i mange århundreder. Kvalitet, lang levetid og æstetik har været overbevisende argumenter i flere århundrede.

Bygningskobberets udseende forandres over tid gennem den naturlige forvitring og ændring af patina, Der lige som zinkens patina beskytter materialet mod yderlig korrosion. Derigennem går den oprindelige rødlige kobberglans over i en række af brune farvetoner, før overfladen under bestemte miljømæssige påvirkninger får sin karakteristiske irgrønne fremtoning. Denne patinering kan i dag opnås gennem en kemisk proces, så man i dag kan levere kobber der allerede har fået sin helt specielle brune eller irgrønne fremtoning.

Cu

Aluminium

Aluminium, som er det tredjehyppigste grundstof i jordskorpen, har lav massefylde (ca. 1/3 af jerns), stor mekanisk styrke i legeringer og er korrosionsbestandigt.

Det er let at forarbejde, ugiftigt og uden smag, samt en god leder for både varme og elektrisk strøm.

Aluminiums lave vægt, gode korrosion bestandighed og forarbejdningsevne  gør det til et fortrukket materiale til mange byggekomponenter.   

Al

Hvorfor NG ZINK

Professionel montage
En professionel rådgivning og montage giver et professionelt resultat med garanti. Derfor sælges og monteres NG ZINK sternbeklædning kun af professionelle fagfolk.

Livslang holdbarhed
Sternbeklædning fra NG ZINK har under normale forhold en holdbarhed på op til 70 år.

100 % genanvendelig
Zink, kobber og aluminium er 100% genanvendelig, og derfor set fra et miljømæssigt synspunkt et optimalt bygningsmateriale.

Vedligeholdelsesfrie
Sternbeklædninger fra NG ZINK er vedligeholdelsesfrie.

Billigst i længden
NG Zink sternbeklædning er set i forhold montagetid, holdbarhed og brugstid en af markedets billigste løsninger

Markeds bedste garanti
NG ZINK tilbyder markeds bedste garanti på sternbeklædning i zink, kobber og aluminium.

Dokumenteret kvalitet
NG Zink sternbeklædning er dansk produceret af materialer af den højeste kvalitet som løbende testes af uafhængige institutter.

 

 

NG PRO face er

• Professionelle monteringsklare facadeløsninger • Blindfals, stikfals, stående fals, klink og sternbeklædning • I zink, kobber og prælakeret aluminium • På standard eller specialmål • Hurtig levering af specialløsninger • Konkurrencedygtige priser • Rådgivning og projektering • Gratis montagekursus