NG Standard

NG Standard byggeløsninger

 

Vores Standard byggeløsninger er maskinfremstillede tagrendeløsninger i massiv zink og kobber. Ligesom NG PRO byggeløsninger har NG Zinks standard løsninger lang holdbarhed, men de lever ikke op til det eksklusivt udseende af NG PRO tagrendeløsninger. Derfor er NG Standard løsninger de foretrukne løsninger til anvendelser, hvor der ikke kræves en høj visuel prioritering (fx kan NG Standard tagrender anvendes til mange etage ejendomme).

Vi giver ikke livstidsgaranti på NG Standard byggeløsninger, og der er også nogle begrænsninger ift. supporttjenester, som vi tilbyder til private husejere og håndværkere.

Læs videre, og sammenlign NG PRO og NG Standard byggeløsninger, så du kan nemmere finde byggeløsningen som bedst matcher dine ønsker og præferencer. 

 

Sammenlign med PRO

Fordele og begrænsninger

NG Standard byggeløsninger har lang holdbarhed og er vedligeholdelsesfrie, ligesom NG PRO byggeløsninger. 

 

Både NG Standard og NG PRO har væsentlig højere afvandingskapacitet end andre sammenlignelige løsninger.

NG Standard koster mindre end NG PRO løsninger. Derfor kan Standard tagrender være det rigtigt valg for flere-etage bygninger.

NG Standard løsninger er maskinfremstillede løsninger med bøjninger, modsat de flotte håndloddede PRO løsninger med skarpe, minimalistiske former.

Vi tilbyder ikke livstidsgaranti på NG Standard løsninger. Livstidsgaranti følger kun PRO byggeløsninger opsat af professionelle håndværkere.

Vi tilbyder væsentlig flere support tjenester både til håndværkere og private husejere i hele processen, hvis de vælger PRO løsninger.