NG Standard

NG Standard byggeløsninger

Vores standard-byggeløsninger er maskinfremstillede tagrendeløsninger i massiv zink og kobber.

Ligesom NG PRO-byggeløsninger har NG ZINKs standard-løsninger lang holdbarhed, men de lever ikke op til det eksklusive udseende, der karakteriserer NG PRO-tagrendeløsninger. Derfor er NG Standard-løsninger de foretrukne løsninger til anvendelser, hvor der ikke kræves en høj visuel prioritering (fx kan NG Standard-tagrender anvendes til mange-etageejendomme).

Vi giver ikke livstidsgaranti på NG Standard-byggeløsninger, og vores supporttjenester dækker ikke projektering, fremstilling, specialtilpasninger og support, hvis man vælger standardløsninger.

Læs videre, og sammenlign NG PRO- og NG Standard-tagrendeløsninger, så du nemmere kan finde løsningen, der bedst matcher dine ønsker og præferencer.

 

Sammenlign med PRO

Fordele og begrænsninger

NG Standard byggeløsninger har lang holdbarhed og er vedligeholdelsesfrie, ligesom NG PRO byggeløsninger. 

 

Både NG Standard og NG PRO har væsentlig højere afvandingskapacitet end andre sammenlignelige løsninger.

NG Standard koster mindre end NG PRO løsninger. Derfor kan Standard tagrender være det rigtigt valg for flere-etage bygninger.

NG Standard løsninger er maskinfremstillede løsninger med bøjninger, modsat de flotte håndloddede PRO løsninger med skarpe, minimalistiske former.

Vi tilbyder ikke livstidsgaranti på NG Standard løsninger. Livstidsgaranti følger kun PRO byggeløsninger opsat af professionelle håndværkere.

Vi tilbyder væsentlig flere support tjenester både til håndværkere og private husejere i hele processen, hvis de vælger PRO løsninger.