Om os

Tag- og facadeløsninger i zink, kobber og aluminium

Tag- og facadeløsninger i zink, kobber og aluminium fra NG ZINK er vedligeholdelsesfrie, 100 % genanvendelige og langtidsholdbare – helt op til 70 år (under normale forhold).

Hos os får du:

  • Tagrender
  • Facadeløsninger
  • Kviste
  • Tagløsninger

– som matcher din bolig. Bliv inspireret her.

Markedets sikreste byggeløsninger

NG ZINKs tagrende-, facade-, kvist- og tagløsninger er professionelle byggeløsninger lavet af materialer af allerhøjeste kvalitet, som løbende bliver testet af uafhængige institutter. Med markedets bedste løsning får du også markedets bedste garanti.
KONTAKT OS HER, OG HØR MERE

Hvorfor NG PRO-løsninger?

NG ZINKs zinkmaterialer er de foretrukne materialer til projekter, hvor du drømmer om at få en naturlig og levende overflade-optik, lang holdbarhed og et eksklusivt udtryk.

Bliv inspireret

Sådan kommer du i gang med dit projekt

NG Zink - Kompetent rådgivning

Kompetent rådgivning

Hos os får du kompetent rådgivning, så du får den bedste løsning. Udfyld kontaktformularen, og få ekspert rådgivning på dit byggeprojekt. 

NG Zink - Professionel montage

Professionel montage

NG ZINKs PRO-løsninger bliver kun solgt og monteret af professionelle fagfolk. Det sikrer et langtidsholdbart og flot resultat, som holder hele husets liv.

NG Zink - Find den rigtige håndværker

Find den rigtige håndværker

Har du ikke i forvejen en håndværker, der kan montere byggeløsningen? Vores faglærte entreprise-team kan sætte dig i forbindelse med din lokale håndværker, som har den ekspertise, din løsning kræver.