Kvistbeklædning i zink, kobber og aluminium

Fladtagskvist

Bredde kviste har typisk fladt tag. De leder vandet bagud og ned langs siderne af kvisten.

Kvistbeklædning til fladtagskvist fås i blindfalsprodukter og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til fladtagskviste i halv- og delfabrikation.

Buetagskvist

Buetagskvist er et alternativ til sadelkvist. Afhængigt af kvistens bredde bygges buetagskviste med forskellige radier.

Kvistbeklædning til buetagskvist fås i blindfalse og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til fladtagskviste i halv- og delfabrikation.

Facadekvist

En facadekvist forlænger facaden og giver huset et moderne og unikt udseende. Derudover gør det loftetagen betydeligt lysere og rummeligere.

Kvistbeklædning til facadekvist fås i stående fals produkter og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til fladtagskviste i delfabrikation.

Mansardkvist

Mansardkviste bruges typisk som en del af et københavnertag, og det bygges på den nederste del af taget. De fylder ikke meget, og derfor er de en billig løsning. Samtidig giver de et elegant og defineret udtryk til huset.

Kvistbeklædning til manzardkvist fås i blindfalsprodukter, og det kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til fladtagskviste i halv- og delfabrikation.

Taskekvist

Taskekvist ligner fladtagskviste og er særligt velegnet med bredde kviste. Sammenlignet med fladkviste er de betydeligt længere, og kvistens tag falder fremefter.

Kvistbeklædning til buetagskvist fås i blindfalsprodukter og kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til fladtagskviste i halv- og delfabrikation.

Cirkelkvist

Kvistbeklædning til cirkelkvist fås i stående fals produkter og kan leveres i zink, kobber og aluminium.

Vi kan levere kvistbeklædning til fladtagskviste i halv- og delfabrikation.

Saddeltagskvist

Saddeltagskvist er en klassiker i det danske byggeri - de fleste kviste i Danmark er saddelkviste. Saddelkviste passer perfekt til både traditionelle og moderne huse, og de giver en pæn tagafslutning.

Kvistbeklædning til sadelkvist fås i blindfalsprodukter, og det kan leveres i zink, kobber og aluminium. Vi kan levere kvistbeklædning til fladtagskviste i halv- og delfabrikation.

Materialevalg

Blank zink

Zink er i sin naturlige form blank, men vil med tiden gennem patintering få sin velkendte naturlige matgrå overflade.

Forpatineret zink

Zink som inden opsætningen har gennemgået en kemisk fremskyndelse af patineringsprocesseen og derfor allerede har fået sin flotte naturlige matrå overflade.

Antracit sort zink

En special patinering som giver zink en antracit sort optik. Den naturlige patinering af matrialet fortsætter og materialet får med tiden en lysere antracit / grå optik.

Kobber

Kobber har som udgangspunkt sin velkendte rødlige kobberglans, men patinerer med tiden til en brunlig overflade, og under specielle miljømæssige påvirkninger til den karakteristiske irgrønne farve.

Download vort kvist katalog

 

Og læs alt om hvordan du får en kvistløsning med livslang holdbarhed.

 

Se kataloget