Det har aldrig været bedre

Livstidsgaranti: en stor fordel for boligejere

 

Som den eneste på markedet tilbyder NG Zink livstidsgaranti på byggeløsninger i zink og kobber, inkl. tagrende-, facade-, kvist- og tagløsninger. 

Vores livstidsgaranti sikrer, at du aldrig skal skifte dine tagrender, facader, kviste eller tag, lavet af zink eller kobber, og monteret af professionelle håndværkere. Garantien gælder fra opsætningsdatoen og så længe køber er i live og bosiddende på opsætningsadressen, minimum 30 år. Garantien betyder, at NG ZINK A/S i tilfælde af gennemtæring erstatter alle de under garantien berørte produkter.

Garantien gælder, hvis:

  •  Alle benyttede dele i tagrenden/facade/kviste/eller tag er fra NG zink. Køber du fx en tagrendeløsning fra os, får du kun livstidsgaranti, hvis både rendejern, tagrender, nedløbsrør og andre tagrendedele er fra NG Zink.
  •  Montagen er udført af professionelle håndværkere. Vi tilbyder ikke livstidsgaranti på gør-det-selv-projekter.

Garantien dækker ikke:

  •  Produkter, monteret i en afstand af mindre end 1000 meter fra kystlinjen ved Vesterhavet.
  •  Nuanceforskelle, der fremkommer ved udskiftning af tagrender, nedløbsrør eller dele i zink.
  •  Garantien dækker ikke følgeskader og andre indirekte følgeskader på bygningen eller effekter i bygningen, ligesom driftstab, arbejdsløn og andre indirekte tab også falder uden for garantien

Læs mere om livstidsgarantien 

Markedets bedste zinkløsning


Eksklusivt udseende

NG Zinks zinkmaterialer er de foretrukne materialer til alle anvendelser, hvor der kræves en naturlig og levende overfladeoptik. NG Zinks byggeløsninger er dansk produceret af det dygtigste faguddannede personale. Vores præfabrikation og høj visuel fokusering sikrer et eksklusivt udseende. NG PRO facade-, kvist- og tagløsninger formidler stilfuld smag, høj værdi og kvalitet. NG PRO tagrendeløsninger består af håndloddede dele, og de giver et flot udseende til huset med deres firkantede linjer, som følger husets linjer.

Ekstrem holdbarhed

Holdbarheden af vores produkter har været dokumenteret i over 100 år. NG PRO løsningerne er dansk produceret af materialer af den højeste kvalitet som løbende testes af uafhængige institutter. Set fra et miljømæssigt synspunkt, gør den lange holdbarhed og den store genanvendelighed, og de hertil lave omkostninger NG PRO byggeløsninger til et godt valg i forhold til såvel levedygtige byggematerialer som beskyttelse af ressourcer. NG Zinks byggeløsninger har under normale korrosive forhold en levetid på op til 70 år.

Premium kvalitet

Zink er et 100% naturlig og levende materiale. I modsætning til mange byggematerialer, som bliver mere og mere uæstetiske, bliver zink endnu flottere gennem tiden. Zink er i sin naturlige form helt blank, men vil med tiden gennem patinering få sin velkendte naturlige matgrå overflade. Zinkens naturlige patinering giver bygninger et flot visuelt udtryk, men derudover giver den materialet et beskyttende lag, som i modsætning til rust beskytter materialet mod korrosion.

Hvorfor NG PRO løsningerne?

Professionel montage
En professionel rådgivning og montage giver et professionelt resultat med garanti. Derfor sælges og monteres NG ZINK´s Pro løsninger kun af professionelle fagfolk.

Livslang holdbarhed
Zink og kobber løsninger fra NG ZINK har under normale forhold en holdbarhed på op til 70 år.

100% genanvendelig
Zink og kobber er 100% genanvendelig, og derfor set fra et miljømæssigt synspunkt en optimal løsning.

Vedligeholdelsesfrie
Zink og kobber løsninger fra NG ZINK er vedligeholdelsesfrie.

Billigst i længden
NG Pro Zink og kobber løsninger er set i forhold til holdbarhed og brugstid den billigste tag og facadeløsning.

Markeds bedste garanti
Vi tilbyder markeds bedste garanti på monteringsklare NG PRO løsninger

Dokumenteret kvalitet
NG Pro løsningerne er dansk produceret af materialer af den højeste kvalitet som løbende testes af uafhængige institutter.

 

Kontakt os nu

Og lær mere om vores livstidsgaranti på tagrende-, facade-, tag- og kvistløsninger. Få rådgivning om type, materiale og løsningsvalg. Vores entrepriseteam kan desuden hjælpe med at sætte dig i forbindelse med en lokal håndværker som har den ekspertise som kræves til din løsning.